De inchiriat Apartament de lux 2 camere in complex City Point Aviatiei City Point, Aviatiei Manastirea Cristiana, Bucuresti

700 EUR / lună
Valabil de la data 5 Iul 2024
ID: 40211
2 Aprilie 2024
Descriere

Apartament mobilat cu design minimalist si loc de parcare

BLISS  Imobiliare va prezinta un apartament cu 2 camere situat in nordul capitalei, in zona Pipera - Floreasca, in complexul rezidential premium City Point, la numai 10 minute de mers de Promenada Mall si stația de metrou Aurel Vlaicu.

Apartament langa metrou Aurel Vlaicu si Promenada Mall, zona Aviatiei

Apartamentul este compus din 2 camere și dependințe, cu o compartimentare smart: living spatios cu loc de luat masa pentru 6 persoane, o bucatarie complet utilata (masina de spalat vase inclusiv), un dormitor, baie cu cada si dus.

Proprietatea dispune si de balcon  tip terasa cu suprafața de 15,64 mp, insumand in total o suprafata utila de 51,51 mp. Apartamentul este amplasat la etajul 4 din P+9 al cladirii finalizate in anul 2016.

Complet mobilat si utilat pe comanda in stil modern-industrial, de catre o echipa tanara de designeri, acest apartament este proprietatea ideala careia ii poti spune ,,acasa''.

Mai mult, apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare subteran. Printre facilitati se mai numara: centrala termica proprie si unitatile de aer conditionat, care asigura confortul termic.

Pozitionat pe latura de Sud-Est a imobilului, rezidenta dispune pe tot parcursul  zilei de lumina naturala. Amenajarea moderna si de mare trend pe piata imobiliara si locatia premium fac din aceasta proprietate locuinta ideala.

In imediata vecinatate a imobilului se afla zona de birouri Iride Park, Sky & Nusco Towers, Floreasca City, Promenada Mall (10 minute de mers pe jos), impreuna cu numeroase spatii verzi destinate relaxarii si recreerii (Parcurile Herastrau, Bordei, Floreasca, etc.). 

In proximitate se afla zona Floreasca, care este o locatie vibranta, renumita pentru spatiile sale verzi si zona comerciala dezvoltata, cu numeroasele restaurante si cafenele cu un aer boem si nostalgic.

De asemenea, distanta fata de Centrul Istoric al Bucurestiului este de 15 minute de mers cu masina, cea mai apropiata statie de metrou fiind Aurel Vlaicu (10 minute pe jos), cu magistrala M2.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 52 m² (13 EUR / m²)
Suprafață construită 67 m² (10 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2017
Dispunere 1S+P+8
Etaj 4
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare afară 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de lux 2 Camere in Complex City Point Aviatiei de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare