De inchiriat Apartament spatios cu 2 camere in zona Baneasa Baneasa Garlei, Bucuresti


ID: 19601
10 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament complet mobilat si utilat cu loc de parcare

Va prezentam un apartament spatios cu 2 camere situat intr-o locatie premium a cartierului Baneasa. In zona se afla Lacul Baneasa, Parcul Herastrau, Baneasa Shopping City, etc., adica tot ceea ce conteaza pentru tine si confortul tau.

Situat langa Lacul Baneasa, Parcul Herastrau, Baneasa Shopping City

Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 70 mp, si este compartimentat dupa cum urmeaza: living open-space cu zona de luat masa, bucatarie deschisa, dormitor, baie cu dus, balcon.

Amplasat la etajul 1, intr-un imobil S+4E+M construit in anul 2012, apartamentul are un design modern, cu un aer cochet dar confortabil, intr-o zona sigura si verde.

Apartamentul este complet mobilat si utilat modern, cu absolut tot ce iti trebuie. Incalzirea si racirea apartamentului se realizeaza prin intermediul unei centrale termice proprii, respectiv unitati de aer conditionat.

Printre facilitati se mai numara si un loc de parcare inclus, in parcarea subterana a imobilului, dar si o boxa pentru depozitare.

Zona este una deosebit de linistita, bogata in spatii verzi, in proximitatea careia regasim centre educationale, farmacii, supermarket-uri dar si Baneasa Shopping City.

Exista acces rapid la zona si Parcul Herastrau, unde te poti bucura nu numai de o promenada linistita, inconjurat de verdeata, dar si de un pahar de vin la una dintre nenumaratele terase, resaturante, cafenele, renumite pentru exclusivitatea lor.

in ceea ce priveste mijloacele de transport in comun, in proximitate se afla statia de metrou Aurel Vlaicu, cu magistrala M2, dar si statii de autobuze care inconjoara orasul.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 70 m² (10 EUR / m²)
Suprafață construită 82 m² (9 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2012
Dispunere 1S+P+4+M
Etaj 1
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Nr. depozite 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Costul mediu al
utilităților pe lună
50.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Spatios 2 Camere Baneasa de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare