De inchiriat Apartament modern cu loc de parcare suprateran Pipera Ansamblul Rezidential Cosmopolis, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


ID: 82963
23 Martie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament mobilat cu vedere catre piscina Cosmopolis

Apartament cu 2 camere, modern, cu un dormitor, living cu bucatarie open space, mobila in stare foarte buna, centrala termica proprie si balcon generos situat in Cosmopolis Pipera.

Ansamblu rezidential ce cuprinde toate beneficiile unui orasel european

Are un loc de parcare suprateran, acces gratuit pentru trei persoane la oricare dintre cele 5 piscine ale complexului si acces gratuit la sistemul de transport cu autocare al complexului.

Apartamentul are vedere la una dintre aceste piscine. Transportul catre Bucuresti se poate face cu autocarele complexului, care pleaca din complex din 30 in 30 de minute.

Complexul rezidential Cosmopolis a pornit de la viziunea dezvoltatorului Opus Land Development, de a crea in Bucuresti, un ansamblu rezidential care sa cuprinda toate caracteristicile unui oras European vestic. Astfel, in anul 2007, a inceput sa prinda contur ansamblul rezidential de azi, emblematic pentru designul sau unic cu acoperisuri albastru-turcoaz, ai carui peste 8.000 de locuitori se bucura de toate avantajele vietii intr-o mare capitala, dar in maximum de siguranta, confort si liniste, si inconjurati de spatii verzi.

Complexul Cosmopolis pune la dispozitia locuitorilor sai o serie de facilitati intr-un mix unic in Bucuresti: parcuri si locuri de locuri de joaca, plaja privata pe lacul natural din apropiere 7 piscine exterioare, perfecte pentru zilele si serile toride de vara, facilitati pentru sport si recreere in aer liber precum terenuri de fotbal si de tenis, aparate de fitness exterior, mese de ping pong si alei special amenajate pentru jogging.

Tot in Cosmopolis si tot pentru confortul locuitorilor sai, s-a deschis pentru prima oara in Romania, un strip mall de peste 4.500mp. Cosmopolis Plaza include un supermarket, ATM, farmacie, cafenele si restaurant, magazine de delicatese traditionale si internationale, brutarie, crama, cabinet veterinar, salon de infrumusetare, solar, curatatorie de haine si croitorie.

Locuitorii din Cosmopolis gasesc aproape de casa, tot in interiorul complexului, gradinita privata, scoala elementara si centru de arte pentru copii. In curand, in parteneriat cu dezvoltatorul proiectului, Opus Land Development, primaria Stefanesti va deschide si o scoala publica.

Transportul public spre oras este asigurat prin intermediul autobuzelor si microbuzelor dedicate, care circula regulat spre statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera si in weekend la Baneasa Mall.

In complexul rezidential Cosmopolis accesul este controlat si paza asigurata de BGS este 24/24h.

Gama de locuinte din complex este una extreme de variata: apartamente tip studio, apartamente 2 camere, apartamente 3 camere si vile alipite (townhouses) sau individuale. Preturile in cadrul Cartierului rezidential Cosmopolis variaza in functie de etaj si tipul cladirii, utilitatile si finisajele fiind incluse in pret. Toate imobilele din cadrul Ansamblului rezidential Cosmopolis sunt noi, construite cu materiale de cea mai buna calitate, riscul seismic fiind zero.

Cosmpolis pune la dispozitia clientilor sai serviciul de “after-sales” prin care se acorda suport in materie de chestiuni administrative.

Ansamblul rezidential Cosmopolis este in momentul de fata considerat, datorita tuturor caracteristicilor, avantajelor si beneficiilor oferite, cel mai prolific si apreciat proiect imobiliar romanesc, lucru certificate si de multitudinea de premii nationale si internationale din industrie.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 60 m² (5 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2010
Dispunere P+10
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 2 Camere Cosmopolis Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne