De inchiriat apartament 2 camere Emerald Residence, Lacul Tei, Bucuresti


ID: 59029
30 Septembrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartamentul de 72 mp construiti se afla la etajul al 3-lea. Apartamentul este decomandat si include 2 camere, un grup sanitar si un balcon cu vedere la lac. Proprietatea face parte din complexul Emerald Residences, amplasat in apropiere de lacul Tei. Acesta dispune de gradina interioara, spatii de joaca pentru copii, sali de fitness si squash, totul cu acces gratuit. Complexul ofera liniste, securitate si confort maxim! Din holul de intrare se intra in living, sau se trece spre zona de odihna. Livingul foarte luminos formeaza impreuna cu bucataria un spatiu deschis de peste 38 mp. Din camera de zi si din dormitor este acces pe balconul cu vedere la curtea interioara a complexului si la o panorama a lacului Tei. Bucataria deschisa este mobilata si utilata complet, fiind insotita de un dining. Dormitorul de 17 mp ofera toate conditiile necesare unui somn odihnitor. Un dulap mare cu usi glisante elimina aglomeratia din camera. Spatiul de depozitare este extins printr-un mic dressing. Baia moderna completeaza imaginea unui apartament confortabil si cu stil. Paza permanenta si interfon, acces la cablu tv, internet si telefon, ferestre de tip termopan cu tamplarie din aluminiu si usa metalica,  loc de parcare in parcarea subterana a complexului si cu boxa de 7m2. Apartamentul are o  bucatarie mobilata si echipata, cu toate accesoriile necesare, aragaz, hota, frigider, espresor, cuptor microunde, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, aer conditionat, LCD, uscator rufe.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață construită 72 m² (11 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2008
Dispunere 2S+DS+HP+10
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Lacul Tei - 2 Camere - ID:59029 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare