De vanzare apartament 2 camere Aviatiei Tower, Floreasca Business Park Promenada Mall, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 88905
16 Octombrie 2020
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Informații despre prețuri
  • 165.000 EUR - Apartament
  • 16.000 EUR - Parcare supraterană
  • 20.000 EUR - Parcare subterană la -1
  • *PLUS TVA
Descriere

Apartament de 2 camere, situat ansamblul rezidențial Aviației Tower.

Situat în partea de Nord a Bucureștiului, în zona Aviației, pe Bd. Dimitrie Pompeiu, ansamblul rezidențial Aviației Tower reprezintă materializarea stilului de viață dorit. De la proiect, la finisaje și design, facilități și amplasare, totul este caracterizat de eleganță și bun gust, confort și rafinament.

Apartamentele ce compun Aviației Tower au fost proiectate ca spații generoase. Pe cele 11 etaje ale ansamblului rezidențial sunt apartamente intime și elegante cu 2 și 3 camere, iar cele 4 duplexuri situate la ultimul etaj conferă un sentiment unic de exclusivitate.

Aviației Tower este amplasat în apropierea a 2 dintre cele mai mari centre business din București (Novo Park Business Center, HP Global E-business Center), dar și al unor companii multinaționale precum Genpact sau Nestle.

Mall Promenada se află la doar 500m,  iar în vecinătate se află centre comerciale, instituții bancare de top, restaurante și cafenele exlusiviste, farmacii moderne și o clinică medicală la standarde internaționale.

Observatii: Fotografiile sunt doar cu titlu de prezentare!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 53 m² (3.113 EUR / m²)
Suprafață construită 79 m² (2.089 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere 2S+P+11
Etaj 6
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Aviatiei | Promenada mall | Metro Pipera - 2 Camere - ID:88905 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare