De vanzare Apartament, 2 camere, finisat, mobilat si utilat complet Dinamic City, Floreasca Nord, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 95927
2 Iulie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Comision zero
Descriere

2 camere Dinamic City, vedere panoramica

Langa Parcul Verdi, si in imediata vecinatate a Pescariu Sport & Spa, in Dinamic City va asteapta un apartament finisat, mobilat si utilat complet, impreuna cu un loc de parcare in garajul subteran al complexului. Face parte din proiectul rezidential Dinamic City finalizat spre incheierea anului 2017.

Dinamic City, un ansamblu rezidential cu un concept modern.

Ansamblul a fost construit din cadre de beton si caramida, cu o arhitectura urban-moderna, purtand in ce priveste designul interior amprenta stilului industrial.

Apartamentul pe care vi-l recomandam are doua camere, plus un balcon cu iesire din dormitor, este semidecomandat si, cel mai important are vedere spre N-V, ceea ce inseamna o perspectiva panoramica spre zona larg deschisa, peste Parcul Verdi, Pescariu Sport & Spa, spre Promenada Mall etc. In proiectul initial bucataria era prevazuta ca fiind deschisa, cumparatorul - si actualul proprietar - a preferat varianta inchisa folosindu-se de un perete despartitor, simplu, din rigips.

Deci oricine doreste poate reveni foarte usor la varianta de bucatarie deschisa.

Finisajele sunt in general cele de foarte buna calitate folosite de dezvoltator pentru intregul complex: usile interioare Filomuro cu tocuri ascunse intinse pe toata inaltimea peretelui pentru a nu intrerupe armonia liniilor si a spatiilor apartamentului.

Pentru placarile ceramice, gresie-faianta, s-a optat pentru produsele Porcelanosa aduse din Castellon, asigurand rezistenta la uzura si deci, folosire indelungata. Obiectele sanitare s-a dorit sa fie de calitate, fiabile si din gama de lux apelandu-se, prin urmare la Roca Design. Incalzirea este asigurata de centrala Immergas, cu condensare, deci consum de gaz redus cu pana la 30 %.

Important de reamintit, comision '0' pentru cumparator!

Asadar putem oricand, in urma unui apel telefonic sa va prezentam proprietatea si sa va insotim in procesul de a deveni entuziastul nou proprietar!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 54,5 m² (3.028 EUR / m²)
Suprafață construită 75 m² (2.200 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2018
Compartimentare Semi-decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2017
Clădire renovată 2018
Dispunere P+11
Etaj 7
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 2 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare