De vanzare Apartament, 2 camere, Sos. Colentina Colentina, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 97309
11 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Apartament zona parcul Doamna Ghica

Apartament 2 camere decomandat, situat la etajul 8/10, construit in anii '60. Imobilul este reabilitat termic, pozitionat stradal, dar putin retras de la bulevard, cu o ''padure verde'' in fata blocului si in jurul acestuia.

Scara este curata, fara a excela nici pozitiv, nici negativ.

Pozitionarea blocului confera acces imediat la mijloacele de transport in comun(troleu, tramvai, autobuz), acces in 5 minute(traversat intersectia) la parcul Doamna Ghica, acces la hypermerketul Kaufland aflat la 5 minute de mers pe jos, precum si acces facil la Piata Obor si Veranda Mall/Carrefour.

Apartament 2 camere decomandat, situat la etajul 8/10, construit in anii '60. Imobilul este reabilitat termic, pozitionat stradal, dar putin retras de la bulevard, cu o "padure verde" in fata blocului si in jurul acestuia.

Pozitionarea blocului confera acces imediat la mijloacele de transport in comun(troleu, tramvai, autobuz), acces in 5 minute(traversat intersectia) la parcul Doamna Ghica, acces la hypermerketul Kaufland aflat la 5 minute de mers pe jos, precum si acces facil la Piata Obor si Veranda Mall/Carrefour.

Fiind retras de la sosea, blocul scapa de o parte din zgomotul specific bulevardelor, insa pastreaza avantajul pozitiei si beneficiaza de o panorama cu adevarat extraordinara, de pe fereastra avand vedere peste parcul Plumbuita pana in Pipera! Iar pozitionarea pe vest a apartamentului, aduce cu sine niste apusuri de soare minunate.

La interior, apartamentul este decomandat, dispune de o debara, balcon tip logie inchis. Bucataria este spatioasa. Locuinta necesita renovare completa, de la A la Z, singurul avantaj fiind reabilitarea termica a blocului si geamurile tip termopan montate cu aceasta ocazie. Plus usa metalica.

Scara este curata, fara a excela nici pozitiv, nici negativ. Sunt patru apartamente pe palier, ghena intre paliere, scara este prevazuta cu ferestre pentru aerisire si iluminat natural.

Actele casei sunt la zi, vanzarea se poate face imediat.

Proprietate reprezentata exclusiv de RENET-The Real Estate Network, prin Daniel Dobre. Comision 0% cumparator.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 46,9 m² (1.173 EUR / m²)
Suprafață construită 50,3 m² (1.093 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1960
Dispunere P+10
Etaj 8
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la oraș
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 2 Camere, sos. Colentina de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne