De vanzare Apartament, 2 camere, Palatul Cotroceni Cotroceni, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 100054
19 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Comision zero
Descriere

Studio Cotroceni in bloc consolidat 2004, renovat elegant 2021

Avem placerea sa va prezentam un apartament de 2 camere tip studio, situat langa Gradina Botanica si vis-a-vis de intrarea la Palatul Cotroceni, la 9 minute de metrou Eroilor si in imediata vecinatate a statiilor RATB, cu acces foarte rapid catre toate punctele de interes ale zonei, fiind astfel foarte atractiv atat pentru locuire, cat si pentru inchiriere (Facultate Medicina, Facultate Drept, Facultate Jurnalism, Facultate Telecomunicatii, Facultate Medicina Veterinara, Academia Militara, Mall AFI Cotroceni, Spitalul Universitar, Ministerul Apararii samd).

Apartamentul a fost complet renovat, cu finisaje superioare ce ii ofera eleganta si rafinament, iar functionalitatea si utilitatea spatiilor a fost maximizata prin mobilarea acestuia de catre un specialist in design interior.

Apartamentul este situat la etajul 5 din 6 intr-un bloc consolidat integral in anul 2004 (constructie 1940), are o suprafata generoasa de 56mp din care 37mp utili i alte 2 camere depozitare la mansarda imobilului (ambele totalizand 16 mp), plus boxa la subsol 2,80mp.

Pentru orice alte informatii privind aceasta proprietate, contactati-ne!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 37 m² (2.378 EUR / m²)
Suprafață construită 56 m² (1.571 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1940
Dispunere P+6
Etaj 5
Lift Da
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 2 Camere, Cotroceni de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare