De vanzare apartament 2 camere Floreasca Residence, Floreasca Nord, Bucuresti

ID: 39923
4 Aprilie 2019
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Informații despre prețuri
  • 132.000 EUR - Apartament
  • 15.000 EUR - Parcare subterană la -1
  • *PLUS TVA
Descriere

Apartament deosebit in zona de nord a Bucurestiului.

  • 2 camere
  • Etaj 9
  • Terasa de 8.30 mp
  • Parcare subsol
  • Destinatie: rezidential

Floreasca Residence va fi situata intr-o zona extrem de apreciata si liniștita din Bucuresti. Locația sa unica este evidentiata de faptul ca ansamblul rezidential este foarte aproape de lac. Proiectul va fi constuit in doua faze.In prima faza se va finaliza in Iunie –Iulie 2016 primul bloc cu nivel de inaltime 2S+P+10 iar in a doua faza se vor construi alte doua blocuri:2S+P+10 si al treilea 2S+P+5+6R.

Aflata in proximitatea Promenada Mall, cu acces rapid catre arterele importante ale Bucurestiului si a retelelor de transport public, cum ar fi statia de metrou Aurel Vlaicu, Floreasca Residence aduce impreuna intimitatea si confortul propriei locuinte intr-un mediu verde aproape de lac, aspecte necesare si potrivite unei familii moderne.
Proximitatea naturii, accesul facil, arhitectura moderna si cosmopolita le gasiti in Floreasca Residence.
Ansamblul se ridica la noile standarde ale arhitecturii moderne perfect integrate in mediul inconjurator. Cladirea a fost proiectata sa interrelationeze in urbanismul general si in dezvoltarea arhitecturala.
Peretii interiori sunt realizati din pereți de beton sau zidarie, tencuiti si finisati cu glet de ipsos si vopsiti cu vopsea lavabila alba.
Usi de interior laminate cu imitatie STEJAR sau wenge cu cadru de lemn si butonul de usa inox.
Lifturile vor fi marca OTIS, cu 13 opriri.
Usa interior de intrarea in apartament, cu cadru metalic de lucru si tabla, vopsita anticoroziv, izolata fonic, MDF pe fronturi, intr-un singur canat, complet, cu garnituri pe cadre, cu balamale si inferior perie de strangere, inclusiv 3 puncte de blocare si vizor.
Tamplarie exterioara de aluminiu cu bariera termica de 48mm, produsa de ALUMIL, ferestre cu panouri mobile si fixe de sticla si usi, avand incorporate deschideri simple sau duble. Toate ferestrele vor avea glafuri din aluminiu la exterior.

Detalii proprietate
Stare Roșu
Nr. camere 2
Suprafață utilă 71 m² (1.859 EUR / m²)
Suprafață construită 88 m² (1.500 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2016
Dispunere 2S+P+10
Etaj 9
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Floreasca | Barbu Vacarescu - 2 Camere - ID:39923 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare