De vanzare Apartament mobilat si utilat in Natura Residence

599 EUR / lună
168.000 EUR
ID: 4296
26 Mai 2021
Ofertă nevalidată
Descriere

Apartament in complex cu parcare, piscina si sauna

Apartament superb situat in complexul Natura Residence, din zona Iancu Nicolae, in imediata apropiere a centrului comercial Baneasa Shopping City.

Apartament in Natura Residence in zona Iancu Nicolae

Apartamentul este situat intr-o cladire construita in 2009, la etajul 1 din 4, cu o suprafata de 95 mp, impartit in 2 camere decomandate, confort I, o bucatarie, 2 bai si un balcon.

Apartamentul este complet mobilat si utilat si este excelent pentru cei care lucreaza in partea de nord a Bucurestiului. Beneficiaza de o pozitie ideala, departe de aglomeratia si zgomotul orasului, dar in acelasi timp aproape de centre comerciale, parcuri, scoli sau gradinite.

Natura Residence ofera toate serviciile de care ai nevoie pentru a te bucura de un stil de viata sanatoas si relaxant pe care il meriti dupa multe ore de munca. Te poti plimba prin padure sau in jurui ansamblului; te poti antrena in sala de fitness, te poti relaxa in sauna uscata sau umeda. Poti duce copiii la locul de joaca si sa discuti cu vecinii sau poti inota in piscine. Totul este posibil intr-un mediu natural creat doar pentru tine.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 82 m² (2.049 EUR / m²)
Suprafață construită 95 m² (1.768 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere 1S+P+9
Etaj 1
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 1
Nr. depozite 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
De la dezvoltator Nu
Facilități
Este mobilat
Încălzire de la clădire

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 2 Camere Decomandate de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne