De vanzare Apartament, 2 camere, Green Vista, loc parcare GreenVista Pipera, Pipera, Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 99771
19 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Apartament gata de mutat, Green Vista, Scoala Americana

Bine te-am gasit! Suntem in Pipera, in Green Vista, peste drum de Scoala Americana. Cand intri in ansamblu, intri intr-o oaza de verdeata, stare de bine si liniste, asa cum ar trebui sa fie orice ''acasa''. Ansamblul de 6 blocuri se distinge in primul rand prin siguranta pe care o ofera locatarilor. Fiecare bloc are o poarta de acces prin care se poate intra in curte, iar accesul vizitatorilor se face printr-o singura poarta, unde este paza permanenta, completata si de supragherea video a ansamblului. Desigur, vei observa ca si accesul la parcarea din subsol este securizat si se face doar cu cartela. Blocul are 2 lifturi SCHINDLER cu capacitate 6-8 persoane. Toate spatiile, fie ca sunt exterioare sau interioare, sunt foarte curate, foarte bine intretinute. Sunt amenajate locuri de jo

Este intr-o stare foarte buna, a avut pana acum un singur proprietar, care a avut mare grija de casa lui.

Camera de zi formeaza, impreuna cu bucataria deschisa, un spatiu de generos 28 mp, luminos si placut. Toate electrocasnicele sunt incastrare in mobilier si va puteti folosi imediat de ele (combina frigorifica, masina de spalat, plita si cuptor electric, hota). Dormitorul este si el luminos si bine proportionat. Baia are aerisire naturala si este foarte incapatoare. In balconul deschis este suficient spatiu pentru masa si scaune, in asa fel incat acesta sa devina un loc pentru relaxare.
Daca multe apartamente in blocuri noi se remarca prin lipsa spatiilor de depozitare, aici putem spune ca avem aceste spatii, suficiente pentru o persoana sau un cuplu, care sunt cumparatorii ideali.

Pentru toate detaliile legate de compartimentare si suprafete, poti vedea releveul apartamentului - ultima fotografie din anunt.

Printre dotarile apartamentului amintesc prize si intrerupatoare marca GEWISS; usa metalica intrare DIERRE Italia, izolata acustic, cu sistem de inchidere/blocare, usi interioare din lemn Porta Doors, instalatii, robinete si baterii IDEAL STANDARD si GROHE, calorifere din otel, video-interfon.

Incalzirea in apartament se face prin centrala ansamblului.

Blocul a fost construit in 2010 iar finisajele apartamentului si unele dotari (electrocasnicele, mobilierul, parchetul, gresia, faianta - baie si bucatarie, obiectele sanitare, usile interioare) sunt de la sfarsitul anului 2014.

Locul de parcare este subteran si cu siguranta te vei bucura de el.

Fie ca il achizitionezi pentru a locui sau in scop investitional, zona in crestere si punctele forte ale ansamblului fac din acest apartament o optiune excelenta de luat in considerare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 49,8 m² (1.909 EUR / m²)
Suprafață construită 54,2 m² (1.754 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2010
Dispunere 1S+P+9
Etaj 4
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Este mobilat
Încălzire de la clădire

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 2 Camere, Green Vista de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne