De vanzare Apartament nedecomandat Universitate Universitate, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 91773
19 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Apartament mobilat Piata Rosetti

Zona: Universitate sector 3

Apartament cu bucataria deschisa Universitate

Etaj: 6/6

Numar camere: 2

Confort: 1

Compartimentare: nedecomandat

Suprafata desfasurata: 57,01 mp

Anul constructiei: 1937

Facilitati:

- zona excelenta, ultracentrala

- acces direct din Cal. Mosilor (colt cu str. Radu Calomfirescu)

- vedere catre hotel Intercontinental

- 3 minute pana in Centrul Istoric

- I-DE-AL investitie

- vecinatati: Pta Universitatii, Centrul Vechi, Pta Rosetti, Gradina Cismigiu

O sa-ti spun o poveste... Nu chiar pe aia cu Caragiale, Bubico si dl. Goe, cocotati laolalta in mansarda blocului si tipand ca apucati unul la celalalt pentru ca mamitica si tanti Mita au ramas blocate in baie... Si nici pe cea in care Eminescu se visa mai presus de Creanga pentru ca privea de sus bojdeuca naratorului...

Dar o sa ti-o spun pe cea a unui apartament dintr-un bloc construit nu chiar cand personajele de mai sus erau "la moda", ci din perioada interbelica, atunci cand inca mai vedeai pe Calea Mosilor tramvaie trase de cai si boieri invartindu-si mustata ingalbenita de tutunul care iesea in suluri groase din pipa.

Si, ce sa vezi? Astazi inca gasesti la parterul blocului si o tocilarie, si o blanarie dar si o cismarie. Si inca mai trece tramvaiul (fara cai). Ca deh, de-aia este cunoscuta zona ca "Mosilor Vechi", una plina de farmec dar si de nostalgie si care ar putea fi readusa la viata de odinioara daca toate bijuteriile arhitecturale ale vremii ar fi bagate putin in seama de "bravii" nostri edili.

Blocul in care se gaseste apartamentul ar putea arata precum turnul ala rotund din Pipera (evident, nu chiar atat de inalt), dar macar ar renaste prin frumusetea arhitecturii. Caci apartamentul de la mansarda, are un farmec incontestabil prin larghetea spatiilor si multitudinea ferestrelor, amplasate circular catre strada prin care poti vedea Intercontinentalul si completate de vederea catre partea opusa, spre Sfanta Vineri.

Si intri in bloc... Si chemi liftul de 2 persoane in care, daca nu ai tinut regimul alimentar corespunzator, risti sa ramai incarcerat. Si ajungi la etajul al cincilea dupa care o iei pe scari inca un etaj.

Si nu mica iti e surprinderea cand, de indata ce deschizi usa apartamentului, te trezesti brusc intr-un spatiu larg, extrem de luminos dar de o intimitate desavarsita. Livingul este cuprins intre dormitorul din dreapta si bucataria deschisa din stanga. Desigur, mai gasim acolo si o baie mare, amplasata langa bucatarie, la fel de luminoasa ca si restul casei caci este prevazuta cu propria fereastra. Si daca tii neaparat, din cada poti vedea Intercontinentalul si ceva din imprejurimile Ultracentralului.

Si incep sa aflu povestea apartamentului despre cum au era o hruba, cum o echipa de constructori de incredere care si-au dat verdictul pozitiv din punct de vedere structural (chiar daca pe listele Primariei este incadrat in categoria U1), cum au schimbat integral acoperisul si, bineinteles, cata munca a fost ca sa-l aduca la nivelul dorit de confort. 

Si a ajuns ca si in ziua de azi sa se mentina intr-o stare excelenta cand poate fi locuit fara probleme sau ar putea fi refacut dupa propria imaginatie. Iar cand vorbesc despre reamenajare ma refer doar la design-ul interior caci, din punct de vedere al instalatiilor, atat cea electrica precum si cea sanitara au fost refacute complet, beneficiind inclusiv de propria centrala termica, nou-nouta.

Mai departe as lasa povestea sa vorbeasca de la sine, chiar la vizionare.

Apartamentul nu a fost inca auditat din punct de vedere al clasei energetice.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 57 m² (1.049 EUR / m²)
Suprafață construită 58 m² (1.031 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2016
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1937
Clădire renovată 2016
Dispunere P+6
Etaj 6
Lift Da
Facilități
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 2 Camere Universitate de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne