De vanzare Apartament cu balcon in Militari, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 91757
26 Mai 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Apartament semidecomandat in Militari, Bucuresti

Zona: Militari

Apartament cu un dormitor in Militari, Bucuresti

Disponibilitate: etaj 1 - 6

Numar camere: 2

Compartimentare: decomandat

Suprafata utila totala: intre 58,20 - 59,30 mp

Suprafata terase/balcoane: 6,40 - 7,80 mp

An constructie: finalizare (la cheie) martie 2021

Proiectul se identifica, din orice directie ai privi, prin conceptia arhitecturala deosebita ce presupune spatii ample, atat ale apartamentelor existente cat si ale spatiilor comune largi, dotate cu 2 lifturi.

Proiectul se desfasoara pe 8 nivele, astfel:

 • parter - destinat locurilor de parcare ce se suplimenteaza cu cele din exterior si care vor fi, conform legislatiei in vigoare, disponibile pentru fiecare unitate-apartament;
 • etaj 1 - 4 - compuse din 7 apartamente cu 2 camere, o garsoniera si cate un apartament cu 3 camere;
 • etaj 5 (retras) - compus din 5 apartamente cu 2 camere, 2 garsoniere, 1 studio, 1 apartament cu 3 camere;
 • etaj 6 (retras) - compus din 4 apartamente cu 2 camere, 1 garsoniera, 2 studiouri, 1 apartament cu 3 camere;
 • etaj 7 (retras) - in curs de autorizare.

Cu o suprafata desfasurata utila totala de peste 6.600 mp (incluzand balcoane si terase), beneficiind la final de doua lifturi moderne cu acces din zona parcarilor, proiectul se face unic in zona prin numarul limitat de unitati, putand fi administrat intr-un mod facil si economic din punct de vedere al costurilor de intretinere.

Pozitionat in imediata apropiere a unor mari centre comerciale de interes major, amplasate in si langa incinta Militari Shopping (Auchan, Decathlon, Brico Depot, Metro Militari, Arabesque), proiectul nostru dispune de acces auto facil dinspre autostrada A1 (Bucuresti - Pitesti).

De asemenea, exista posibilitatea conexiunii cu magistrala M3 (via Eroilor), prin intermediul autobuzelor STB 138, 178 sau 278 avand oprire langa bloc (via Pacii) sau chiar pietonal catre statia Preciziei la 15 min distanta (1,2 km).

Proiectul este conceput intr-o maniera arhitecturala deosebita, atat exterioara cat si interioara dar, in special, prin valorificarea etajelor superioare retrase ce beneficiaza de balcoane si terase spectaculoase ce pot fi amenajate astfel incat sa creezi conceptul de gradina suspendata, neobturata de constructii alaturate.

Facilitati:

 • amplasament in zona comerciala si de birouri;
 • ideal rezidenta;
 • potential investitional maxim;
 • mijloace de transport in comun (via Universitate);
 • metrou Preciziei si Pacii;
 • vecinatati: Militari Shopping, West Gate, Metro Militari, Brico Depot.

Apartamentul cu 2 camere tip II se caracterizeaza prin unicitatea unui living imens de peste 30 mp, ce poate face corp comun cu bucataria si zona de dinning, in acelasi timp, fiind posibila si crearea separarii spatiilor.

Existenta balconului mare, dispus atat pe zona de living cat si pe cea de dormitor, permite patrunderea din abundenta a luminii, datorita suprafetelor vitrate mari, special create in acest sens.

Beneficiind de un hol ce comanda restul incaperilor si care poate fi organizat in functie de necesitati, acest tip de apartament este amplasat pe doua laturi ale blocului, astfel incat sa ramana la alegerea ta doar orientarea cardinala preferata, dinspre rasarit sau apus.

Luminoase, generoase, elegante in viziunea unui arhitect priceput care a gandit inclusiv amenajarile ce pot fi luate in considerare dupa receptia fiecarei unitati, apartamentele de tip II sunt compuse din living generos ce poate ramane inchis sau deschis cu bucataria, creandu-se astfel ori o zona de dinning, ori un bar ce ar diviza cele doua spatii distincte intr-un spatiu functional si intim.

Detalii proprietate
Stare Gri
Nr. camere 2
Suprafață utilă 52 m² (1.150 EUR / m²)
Suprafață construită 58 m² (1.031 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Open space
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere P+7
Etaj 4
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
De la dezvoltator Nu
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 2 Camere in Militari de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne