De vanzare Apartament, 2 camere, parcul Carol Parcul Carol, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 103052
19 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Comision zero
Descriere

Apartament generos, elegant, cu vedere in parcul Carol

Zona: Parc Carol, str. Candiano Popescu 63C, sector 4, Bucuresti
  • Etaj: HP / 4
  • Numar camere: 2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat/circular
  • Suprafata: 79,19 mp
  • Suprafata boxa: 3,83 mp
  • Numar garaje: 1
  • Anul constructiei: 2007
Facilitati:
  • apartament generos, elegant, cu vedere in parcul Carol
  • amplasat pe strada cu vile frumoase
  • acces direct din str. Candiano Popescu
  • ideal rezidenta, investitie pentru rezidenta sau sediu de birouri
  • vecinatati: parc Carol, parc Tineretului, bd. Serban Voda
Salut!
Astazi iti voi prezenta un apartament "cameleonic". Cu siguranta vei intelege de ce il consider asa in cele ce urmeaza. Dar hai sa-ti povestesc de ce imi place apartamentul asta!

In primul rand, pentru ca pozitia blocului in care se afla este extraordinara. Daca in urma cu cativa ani te-ai ciocnit in trafic, iti poti aminti de Biroul Accidente Usoare de la Candiano Popescu. Eh, blocul asta, construit in 2007, se gaseste chiar in curba aia de la parcul Carol unde ai impresia ca esti pe serpentinele de la munte.

Si, apropo de munte... Stiai ca parcul Carol a fost amenajat pe Dealul Filaretului si inaugurat in 1906 pentru sarbatorirea a 40 de ani de domnie a regelui cu acelasi nume? Si, tocmai din acest motiv, ceea ce iti voi povesti mai departe va parea hilar dar lucrurile stau cam asa:
  • conform actelor de proprietate, apartamentul se gaseste la nivel -1 (subsol), in timp ce locul de parcare la -2 (sub-subsol). Logic, asa ar fi judecand dupa accesul in bloc si coborand jumatate de etaj pentru a ajunge in apartament;
  • daca te uiti dinspre strada, poti vedea apartamentul la etajul 1 in timp ce accesul in garaj se face de la nivelul strazii;
  • daca te uiti de la nivelul scarilor de acces in bloc care urca dinspre strada, regasesti bucataria la parter.
Dar tocmai asta il face atat de interesant si atractiv. Ca totul pare pe dos din orice directie ai privi. Totusi, din balconul cu dublu acces (din livingul imens si dormitor), ai o priveliste frumoasa catre parc si strada ce urca in serpentina, tocmai pentru ca ne gasim pe acest deal care aduce un farmec desavarsit intregii zone.

Odata intrat(a) in apartament, poti sesiza lesne holul larg, in forma de "L" ce comanda toate incaperile. Un dulap mare, tip dressing, strajuieste prima parte de hol. In fata, un living de 30 mp luminos (datorita ferestrelor pozitionate pe doua laturi), placat cu parchet din lemn masiv, face accesul mai departe catre balcon dar si catre dormitor, aspect care poate face apartamentul atat decomandat cat si circular.

Mai departe, holul din stanga face accesul catre dormitorul cald, intim, pozitionat fata in fata cu o baie generoasa iar in capat poti gasi o bucatarie frumoasa, mobilata cu mobilier din lemn masiv si dotata cu aparatura Franke. Si tot aici poti gasi o centrala termica de tip Vaillant care asigura confortul termic al unei locuinte extrem de generoasa in conditiile in care discutam despre un apartament cu 2 camere (1 dormitor) cu o suprafata de 80 mp.

Absolut toate intrerupatoarele casei sunt pe sistem "touch" iar pentru conditii de siguranta, langa usa de la intrare este amplasat un videointerfon cu rol de verificare a oaspetilor invitati sau mai putin asteptati.
Si ca sa-si justifice intreaga valoare, proprietatea este completata de un garaj propriu in interiorul blocului dar si de o boxa atat de utila pentru depozitare, accesul catre acestea facandu-se ori pe scara placata cu travertin, ori cu liftul ce duce pana cel mai de jos nivel al imobilului.

M-as opri aici insa, pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, te rog sa ma contactezi oricand.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 79,2 m² (2.500 EUR / m²)
Suprafață construită 91 m² (2.176 EUR / m²)
Gradină privată: -
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2018
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2007
Clădire renovată 2018
Dispunere P+4
Etaj Parter
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 2 Camere, Parcul Carol de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare