De vanzare Apartament, 2 camere, aproape de Plaza Romania Gran Via Park, Plaza Romania, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 93321
25 Iunie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Burlac sau cuplu? Iata apartamentul ideal, in Drumul Taberei

Zona: Drumul Taberei - Bd. Timisoara 58, sector 6 Etaj: 6/6 Numar camere: 2 Confort: 1 Compartimentare: semidecomandat Suprafata desfasurata: 52,60 mp Anul constructiei: 2015

Facilitati:

Apartament mobilat, cu centrala termica proprie

  • zona excelenta, cu multiple facilitati
  • acces direct din bd. Timisoara
  • ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta
  • vecinatati: Bd. Timisoara, Valea Oltului, Kaufland, Penny Market, Plaza Romania

Salutare, tuturor!

Mai stiti perioada aia cand oricine cumpara orice si cu orice pret? Eh, daca nu ar fi existat acea perioada, poate ca nu as fi avut nici in prezent ocazia de a-mi reprezenta clientul in demersurile pentru vanzarea uneia sau mai multor proprietati, oferindu-i tot sprijinul necesar pana la semnarea ultimului act. Desigur ca, odata ajunsi fata in fata, vanzator si cumparator, am datoria atat profesionala cat si morala sa ii consiliez pentru ca lucrurile sa se desfasoare normal, firesc, pana ce partile zambesc multumite de reusita tranzactiei.

De asta data reprezint un proprietar care s-a bucurat din plin de locuinta intima in care a locuit pret de vreo 5 ani. Dar acum a ales sa cedeze confortul cochetului apartament din complexul Timisoara 58 Apartments unui alt burlac, unei burlacite sau a unui cuplu cu copil sau fara. Desigur ca nu vom exclude nici varianta unor noi locatari cu parul mai grizonat, asa ca al meu sau chiar a unui investitor care sa-si asigure un randament al investitiei de cca 7,5%/an.

Pentru ca din orice unghi ai privi, apartamentul asta frumos, cu vedere de sus si dubla orientare cardinala (sud si est), bine pozitionat pe bd. Timisoara, aproape de Plaza Romania si o sumedenie de facilitati, nu are cum sa nu te atraga. Unde mai pui ca vine la pachet cu o boxa spatioasa si toata mobila si electrocasnicele, multe dintre ele inca in garantie.

Stii sentimentul ala de lejeritate cand poti sa te gandesti doar la ideea de a-ti muta din vechea casa doar hainele si restul maruntisurilor? Pai il poti experimenta in cazul asta cand apartamentul asta, pus la punct in amanunt, chiar iti ofera posibilitatea de a te instala imediat si fara batai de cap.

Caci in apartamentul cu centrala termica proprie poti gasi asa:

  • un dulap mare tip "dressing" pe holul de la intrare in care iti poti depozita hainele;
  • un living generos, atipic ca si forma, deschis cu bucataria, in care gasesti o canapea confortabila, un TV LED mare, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, aragaz, hota, combina frigorifica, aer conditionat;
  • dormitor mobilat cu iesire intr-un balcon tip terasa in care iti poti servi cafeaua in canapeaua la fel de confortabila;
  • o baie cu fereastra mare, in nuante calde.

Iar pentru cei care obisnuiesc sa mai puna si muraturi din cand in cand, exista si boxa din subsol, tot in proprietate, pe care o pot folosi ori de cate ori este necesar.

Pentru cumparaturile zilnice, ai chiar la o aruncatura de bat un Penny Market, un Profi si un Kaufland iar la 7-8 minute de mers pe jos un Lidl, Plaza Romania dar si Cora Lujerului. Ca sa nu mai zic si de AFI Cotroceni daca mai faci un efort de inca 10 min.

Si parca m-as limita la atat. Asta ca sa te las pe tine sa vezi chiar la fata locului tot ceea ce iti ofera viitorul tau apartament.

Din punct de vedere al clasei energetice, apartamentul este incadrat in clasa A.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 44,7 m² (1.420 EUR / m²)
Suprafață construită 49,1 m² (1.291 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2015
Dispunere P+6
Etaj 6
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 2 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne