De vanzare Apartament 2 camere Asmita Gardens cu loc de parcare Asmita Gardens, Tineretului, Bucuresti

Preț la cerere
ID: 86012
1 Martie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament cu 2 camere cu vedere la Palatul Parlamentului.

Apartament cu doua camere situat la etajul 7, cu vedere la Palatul Parlamentului.

Apartamente noi cu finisaje de lux in zona Unirii la Asmita Gardens

Dintr-un hol mare ai acces la toate incaperile. Din living și bucătăria complet echipată, accesați balconul care se află pe toată lățimea apartamentului. 

Dormitorul are o baie privată cu cada. 

De asemenea, se poate accesa o toaletă separată pentru oaspeți de pe holul principal. 

De la balconul spațios, aveți o vedere minunată spre centrul Bucureștiului. Apartamentul este foarte luminos. 

Complexul Asmita Gardens a fost construit pe o suprafață totală de 70.000 mp și este format dintr-un număr de șapte turnuri, dintre care cinci au o înălțime de 16 etaje (64 m), un turn cu o înălțime de 20 de etaje (80 m), și un turn cu o înălțime de 24 de etaje. La 92,2 m (302 ft), turnul T3 cu 24 de etaje este cea mai înaltă clădire rezidențială din București. 

Primele trei turnuri (5, 6 și 7) care au vedere la oraș au fost finalizate în aprilie 2009, iar celelalte patru turnuri 1, 2, 3 și 4 (2x16 etaje, 1x20 etaje și 1x24 etaje), care au vedere la raul Dambovita a fost finalizată în septembrie 2009.

Cauti apartamente noi, cu finisaje de lux? O locatie buna, ca zona Unirii? Gasesti apartamente noi in zona Unirii, Bucuresti, in ansamblul rezidential Asmita Gardens. Desi complexul este situat central, te poti bucura de liniste si confort. La doi pasi de Parcul Tineretului, poti profita de natura pentru plimbari relaxante. 

Ansamblul rezidential Asmita Gardens va pune la dispozitie apartamente noi, spatioase, moderne si cu stiluri diferite, usor de amenajat dupa gustul fiecaruia. Ofera familiei tale oportunitatea de a descoperi bucuriile si de a trai intr-un apartament modern, cu toate facilitatile. 

Amplasarea intr-o zona centrala din Bucuresti, foarte aproape de zona Unirii, proximitatea fata de multe puncte de interes, dar si vecinatatea de Parcul Tineretului, toate constituie adevarate avantaje pentru locuitorii sai.

Descopera ansamblul rezidential Asmita Gardens, zona Unirii – Tineretului

Stim ca iti place sa fii aproape de tot ceea ce conteaza in orasul tau. Avand o locatie de exceptie, in ansamblul rezidential Asmita Gardens esti la 10 minute de centrul Bucurestiului si la doi pasi de Piata Unirii si Parcul Tineretului. Mijloace de transport in comun precum statia de metrou Mihai Bravu, linia de tramvai 34 sau autobuzul 313 sunt situate chiar in vecinatatea proiectului. Astfel, biroul, banca, scoala celor mici sau locuinta parintilor iti va fi mereu la indemana.

Ansamblul rezidential Asmita Gardens, care va pune la dispozitie apartamente de lux tip studio, cu 2 camere, 3 camere sau 4 camere, este situat pe malul raului Dambovita, pe Splaiul Unirii 168, in imediata vecinatate a ‘Deltei’ din mijlocul Bucurestiului, la doar 150 m de intersectia Calea Vacaresti cu Splaiul Unirii. 

Vei descoperi ca aceasta locatie ofera optiuni nelimitate, ca poti fi în mijlocul evenimentelor dar in acelasi timp departe de agitatia capitalei, in linistea confortabila a caminului tau.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 55,5 m² (2.253 EUR / m²)
Suprafață construită 87 m² (1.437 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2009
Dispunere 2S+P+21
Etaj 7
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 2 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare