De inchiriat Apartament 3 camere in zona Aviatiei

550 EUR / lună
ID: 85746
Actualizat pe data de 30 Mai 2020
Descriere

Apartament situat vis a vis de Phoenicia Grand Hotel

Locuinta de 3 camere se afla in zona strada Biharia, langa Medicover, la 2 min de Lidl si Mega Image, Aviatiei parc, pod Baneasa, Scoala mea/Gradinita mea si Metav business park.

Apartamentul a fost renovat complet recent

Apartamentul este situat la etajul 3 din 3 si dispune de un living generos cu open kitchen complet mobilat si utilat, o zona de dining, 2 dormitoare spatioase, 1 grup sanitar si un balcon mare (11 mp) si are o suprafata utila de aprox. 68 mp. Apartamentul a fost renovat complet recent, totul fiind nou si modern.  

Imobilul este decomandat, are tamplarie PVC tripan de inalta calitate si dispune de o centrala proprie, aer conditionat, 1 televizor, internet, si se afla intr-un bloc rezidential nou si rezistent intr-o zona linistita din cartierul Baneasa/Aviatiei.

Atât apartamentul cât si spaţiile comune ale cladirii beneficiază de finisaje de calitate superioară. Include un loc de parcare in incinta.  

Zona Baneasa este una dintre cele mai bune si cerute zone in nordul Bucurestiului. Imediat se ajunge la aeroport Baneasa si Henri Coanda, Baneasa si Promenada mall, Parcul Herastrau (15 min pe jos) si centrul financiar in jurul Sky Tower. Statia de metrou "Aeroport Baneasa" (plan 2022) va fii la doar 15 min distanta pe jos. 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 68 m² (8 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2008
Dispunere P+3
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Nu
Parcare afară 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

Suntem o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740
J09/11/09.01.2006

Apartament de Inchiriat Aviatiei - Promenada mall | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Apartament de Inchiriat Aviatiei - Promenada mall | Bliss Imobiliare contact Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie
Sună-ne Similare