De inchiriat Apartament mobilat si utilat in zona Parcului Herastrau Baneasa Aerogarii, Bucuresti


ID: 34160
23 Iulie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament cu loc de parcare si boxa de 9 mp la subsol

Apartament spatios cu 3 camere situat in zona Herastrau/Aerogarii, la 150 m de intrarea in Parcul Herastrau. Este mobilat si utilat complet.

Situat in zona Aerogarii, la 150 m de intrarea in Parcul Herastrau

Apartamentul este situat la etajul 2, intr-un bloc finalizat in anul 2015, cu 2 etaje si mansarda. Acesta dispune de o suprafata utila de 104 mp si de o terasa de 21 mp.

Apartamentul este impartit astfel: living spatios conectat la bucataria deschisa si zona de luat masa, doua dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie proprie, 2 dressinguri si o baie secundara.

Beneficiaza de finisaje de exceptie, holul si baile fiind placate cu piatra naturala - travertin, de usi din lemn masiv de nuc, parchet triplustratificat, obiecte sanitare Grohe, ferestre cu geam termopan QFort cu 7 camere. centrala proprie de apartament si aparat de aer conditionat LG.

Apartamentul dispune de un loc de parcare in curtea interioara si de o boxa spatioasa la subsol de 9 mp, astfel lipsa spatiului de depozitarea nu va fi niciodata o problema.

Cladirea pune la dispozitia locatarilor un lift de la Schindler. Complexul este imprejmuit cu gard de otel pentru siguranța familiei, cat și a mașinilor fiecărui locatar. Accesul in complex se face pe baza de telecomandă.

Zona beneficiaza de un acces facil la mijloacele de transport in comun si, in jurul acesteia, sunt adunate toate punctele de interes ale orasului, fiind una dintre cele mai exclusiviste si sigure zone din partea de nord a Bucurestiului.

Aceata are acces facil la Parcul si Lacul Herastrau, cel mai mare parc din capitala, restaurante si cafenele si centre comerciale. Zona faciliteaza si incurajeaza activitatile sportive si de relaxare desfasurate in aer liber.

Nu in ultimul rand zona beneficiaza de acces facil catre artere importante ce traverseaza orasul, centre medicale si institutii de invatamant.


    Detalii proprietate
    Stare Finalizat
    Nr. camere 3
    Suprafață utilă 104 m² (8 EUR / m²)
    Tipul apartamentului Apartament
    Compartimentare Semi-decomandate
    Confort Confort 1
    Nr. dormitoare 2
    Nr. bucătării 1
    Nr. băi 2
    Tipul clădirii Bloc
    An construcție 2015
    Dispunere DS+HP+2+M
    Etaj 2
    Nr. balcoane 1
    Parcare afară 1
    Facilități
    Bucătărie echipată
    Este mobilat
    Încălzire centrală proprie
    Aer condiționat

    REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

    BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

    BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

    Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

    Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

    BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

    Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

    Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
    Apartament cu 3 Camere in Baneasa de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
    Violetta Tudorache
    Sună-ne