De inchiriat Apartament de lux cu vedere la lac Iancu Nicolae Pipera La GLOIRE Parc du LAC, Iancu Nicolae Baneasa Zoo, Bucuresti / Ilfov


ID: 85319
28 Februarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament 3 camere cu parcare in complex rezidential

Apartament de lux, modern si complet mobilat. Are 2 dormitoare si este situat în proiectul rezidential La GLOIRE Parc du LAC din zona Pipera-Băneasa. 

Apartament situat langa Jolie Ville cu acces rapid la aeroport

Acest apartament este situat la etajul 2, cu vedere libera spre lac, orientat spre sud si cu o terasa mare de 45 mp pe toata lungimea apartamentului.

Suprafata totala construită a apartamentului este de 167 mp. Suprafata interioara completa a apartamentului este de 96,41 mp 

Apartamentul este complet mobilat si utilat.  Incalzirea prin pardoseala cu centrala proprie Viessmann in condensatie si termostat in fiecare camera.

Apartamentul beneficiaza si de doua locuri de parcare in subteran cu unitate electrică de incarcare!

Pozitionarea permite accesul rapid catre aeroporturile Baneasa si Otopeni, catre noua autostrada Bucuresti-Ploiesti, dar si catre zona comerciala Baneasa si platforma industriala Pipera, unde se afla numeroase cladiri de birouri.

In ceea ce priveste transportul public, statia de metrou Pipera face legatura rapid cu centrul Bucurestiului, existand de asemenea linii STB pe bulevardele Pipera-Tunari, Iancu Nicolae si Emil Racovita.

In Pipera sunt prezente numeroase unitati de invatamant, Scoala Americana si British School fiind cele mai cunoscute.

*Opţional puteţi achiziţiona şi cele 2 locuri de parcare atribuite acestui apartament fiind dotate cu priza pentru încărcarea maşinilor electrice la preţul de 40.000 Euro plus TVA

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 96 m² (16 EUR / m²)
Suprafață construită 167 m² (9 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere P+4
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere cu Parcare Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne