De inchiriat apartament 3 camere Ibiza Sol Pipera, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


ID: 86305
15 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartamentul este situat la etajul 3/3,  mansarda si are in componenta un living mare si doua camere dotate cu pat matrimonial si dressing. Pe langa acestea, in componenta apartamentului mai sunt integrate o bucatarie complet utilata, o baie cu cada si o terasa (42 mp) cu un spatiu generos si o priveliste extraordinara catre spatiul verde si piscinele din interiorul complexului. Pe suprafata terasei exista un loc special amenajat pentru gratar. Apartamentul este  nou mobilat si dispune de toate facilitatile: aer conditionat, masina de spalat, masina de spalat vase, spatii depozitare, semineu real in interiorul livingului, TV si cablu TV, internet. La subsolul imobilului se poate gasi boxa aferenta apartamentului si 2 locuri de parcare. Ansamblul IBIZA SOL este situat  in imediata apropiere a Scolii Americane si dispune de: paza non-stop, psatiu verde, locuri de joaca pentru copii, 2 piscine mari si jacuzzi, sala de fitness etc.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață construită 115 m² (6 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2015
Dispunere P+2+M
Etaj Mansarda
Nr. balcoane 1
Parcare înăuntru 2
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 3 Camere - ID:86305 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare