De inchiriat apartament 3 camere in complex cu piscina si parcare subterana Ibiza Sol Pipera, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


ID: 86463
10 Octombrie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament aflat la 4 minute de mers pe jos de Scoala Americana

Apartamentul este complet mobilat si utilat cu produse de inalta calitate.

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere, amplasat la etajul 1 al unui imobil situat in ansamblul rezidential exclusivist Ibiza Sol, cu circuit inchis, construit in anul 2010. Complexul Ibiza Sol beneficiaza de multe facilitati, cum ar fi: 2 piscine mari perfecte pentru zilele calduroase de vara, zone verzi pentru relaxare si conectare cu natura, spatii de joaca pentru copii, zona SPA si sala fitness pentru un stil de viata activ si sanatos, si parcare subterana.

Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 110 mp utili, este semi-decomandat si compartimentat astfel: un living generos, bucataria complet mobilata si utilata, delimitata de living printr-un perete de sticla, dormitor matrimonial cu baie proprie, inca un dormitor si o baie. Acesta mai dispune si de o terasa de 10 mp, cu vedere spre curtea interioara și piscina, si un balcon de 5 mp.

Incalzirea apartamentului se face in mod independent, proprietatea avand centrala proprie si in fiecare camera exista cate o unitate de aer conditionat.

Apartamentul dispune si de 2 locuri de parcare subterane si o boxa de depozitare de 3 mp.

Zona in care se afla apartamentul este una foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale, printre care magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali de fitness, saloane de infrumusetare, clinici (estetice, medicale, stomatologice si veterinare), spalatorii si service-uri auto etc, pana la centre mari comerciale, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil.

La doar 10 minute de mers cu masina, veti gasi centrul comercial Jollie Ville. Baneasa Shopping City, cu cele mai exclusiviste magazine și restaurante fine, se gaseste la doar 18 minute distanta, iar Promenada Mall la 20 minute, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante.

Un mare avantaj al acestui apartament este ca se afla foarte aproape de Scoala Internationala Americana, la doar 4 minute de mers pe jos. De asemenea, alte scoli de elita precum British School, Cambridge School, Mark Twain International School, Olga Gudynn International School, etc, se afla la o distanta de maxim 10 minute de mers cu masina.

Asadar, acest apartament este ideal pentru o familie ce-si doreste un stil de viata confortabil si linistit, intr-o zona exclusivista, conectati la tot ce conteaza pentru crestere si dezvoltare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 110 m² (9 EUR / m²)
Suprafață construită 120 m² (8 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2015
Dispunere P+2+M
Etaj 1
Nr. balcoane 1
Parcare înăuntru 2
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere in Ibiza sol Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne