De inchiriat Apartament mobilat si utilat semi-decomandat

99.500 EUR

ID: 95750
16 Septembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament cu balcon si bucatarie inchisa

Apartament cu 3 camere situat ultracentral, in zona Iancu de Hunedoara, Piata Victoriei si Calea Dorobanti.

Apartament situat in zona Iancu de Hunedoara, langa Piata Victoriei

Apartamentul este semi-decomandat, beneficiaza de o suprafata utila de 56 mp, fiind compartimentat astfel: 2 dormitoare, 1 baie, 1 balcon si o bucatarie inchisa.

Apartamentul este complet mobilat si utilat, dispune de facilitati precum aer conditionat si incalzire centralizata, finisaje precum parchet stejar. Beneficiaza de vedere catre Nord si Est.

Amplasat la etajul 2 intr-un imobil cu 8 etaje, construit in anul 1968 si consolidat in anul 2015, care beneficiaza de ascensor, vedere stradala si structura de beton.

Fiind considerata una dintre cele mai exclusiviste zone rezidentiale, este si printre cele mai cautate, standardele de trai fiind la un nivel sporit, toate acestea datorandu-se factorului istoric, dar si al contextului social-cultural ce asigura o varietate de spatii comerciale, precum restaurante sau magazine de lux.

Cartierul beneficiaza de o varietate de institutii de invatamant de top, precum Colegiul National ,,I.L Caragiale'', Liceul Teoretic ,Jean Monnet'' si Liceul de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza''.

De asemenea, beneficiaza de o retea de transport public excelent organizata, cu mai multe statii de metrou, precum Piata Victoriei, dar si multiple autobuze.

La doar cateva minute se situeaza Centrul Vechi, Parcul Herastrau, si multe terase, cafenele si magazine, ce confera posibilitatea unei promenade boeme pe bulevardele renumite.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 56 m² (8 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1960
Clădire renovată 2015
Dispunere P+8
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Da
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire de la oraș
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 3 Camere Ultracentral de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne