De inchiriat Apartament cu mobilier si finisaje lux in Floreasca Nord


ID: 95445
20 August 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Tur virtual
Descriere

Apartament cu boxa si doua locuri de parcare

Apartament modern si spatios, cu 3 camere, situat in Floreasca, la nu mai mult de 2,5 km de Aeroportul Baneasa si la 10 minute de Piata Victoriei, pozitionat la parterul unui bloc cu opt etaje, finalizat in anul 2014.

Apartament situat intre Piata Floreasca si Mall Promenada

Acesta dispune de mobilier si finisaje si de lux, este compartimentalizat eficient si prezinta: o bucatarie deschisa, mobilata si echipata, un living generos, doua dormitoare, doua bai, un grup sanitar si un balcon cu vedere spre gradina interioara.

Apartamentul este decomandat, suprafata sa construita este de 170 mp si cea utila de 148 mp. Dispune de numeroase facilitati printre care aer conditionat, o boxa si doua locuri de parcare in parcarea subterana.

Zona Floreasca este una dintre cele mai exclusiviste zone ale Bucurestiului, apartamentul fiind situat in proximitatea Lacului Floreasca si Tei, Parcului Floreasca si Parcul Verdi, bulevardului Barbu Vacarescu cu numeroase magazine si restaurante.

Acesta beneficiaza de acces rapid la: mijloacele de transport in comun, in special la statia de metrou Aurel Vlaicu, strabatuta de magistrala M2, Promenada Mall si la numeroase parcuri si zone de relaxare. 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 148 m² (17 EUR / m²)
Suprafață construită 170 m² (15 EUR / m²)
Gradină privată: -
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2014
Dispunere 1S+P+8
Etaj Parter înalt
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 2
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Modern cu 3 Camere in Floreasca de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare