De vanzare apartament 3 camere Aviatiei Park, Aviatiei Nord, Bucuresti

ID: 55265
16 Octombrie 2019
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament cu 3 camere Aviatiei Park.

Complexul Aviației Park oferă apartamente de una, două, trei, respectiv patru camere, cu o atmosferă caldă și primitoare, unde lumina naturală se simte ca la ea acasă. Fiecare spațiu este eficient compartimentat, oferind rezidenților diverse posibilități de amenajare și utilizare, adaptate unui stil de viață modern.

Situat în nordul Capitalei, într-o zonă care concentrează companii și afaceri din noile domenii tehnologice, Complexul Aviației Park vine în întâmpinarea nevoilor unui public tânăr și dinamic de a locui aproape de locul de muncă și de a câștiga timp. Viitorii rezidenți ai Complexului vor avea posibilitatea de a face mișcare în aer liber și de a-și scoate copiii în Parcul Herăstrău, care se află la doar opt minute de mers pe jos. Pentru cumpărături, Lidl și Mega Image se află chiar la ieșirea din Complex, iar Promenada Mall e situat la două minute cu mașina.

Proiectul Aviației Park va fi dezvoltat în două faze/etape, cîte două corpuri de locuințe pentru fiecare etapă. În prima etapă, demarată în iulie 2017, vor fi construite 176 de apartamente. Termenul de finalizare este luna ianuarie 2019. Etapa a doua de construcție este proiectată a începe în primăvara lui 2018, iar termenul de finalizare estimat este sfîrșitul lui 2019. În final, va exista un ansamblu rezidențial cu circuit închis, ale cărui corpuri de locuințe vor fi unite unele de altele prin alei de circulație, piațete și spații verzi.

AVIAȚIEI PARK, UNUL DINTRE PRIMELE PROIECTE UNDE POȚI BENEFICIA DE IPOTECA VERDE

Investițiile în mediul înconjurător din Aviatiei Park, se regăsesc e și în grija pentru spațiul construit: proiectul va fi certificat de RoGBC (Romania Green Building Council) prin sistemul Green Homes (Locuință Verde) pentru eficiență energetică, iar cumpărătorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare). Viitorii rezidenți au astfel posibilitatea, prin Ipoteca Verde, cumpărării unui apartament modern, construit la cele mai înalte standarde și la un preț accesibil.

Achiziția unui apartament prin Ipoteca Verde înseamnă rate cu dobânzi reduse și o limită de creditare mai mare decât la Prima Casă. În plus, pentru locuitori, avantajele energetice se vor vedea și în costurile lunare reduse ale facturilor pentru energie și apă.

Detalii proprietate
Stare Proiect
Nr. camere 3
Suprafață utilă 65 m² (2.138 EUR / m²)
Suprafață construită 79 m² (1.759 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere 1S+P+4
Etaj 6
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Aviatiei | Promenada mall | Metro Pipera - 3 Camere - ID:55265 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne