De vanzare Apartament cu terasa cu vedere superba in Aviatiei Tower Aviatiei Tower, Floreasca Business Park Promenada Mall, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 101145
8 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Informații despre prețuri
  • 220.000 EUR - Apartament
  • 20.000 EUR - Parcare subterană la -1
Descriere

Apartament cu finisajele premium in Aviatiei Tower

Situat aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu si Promenada Mall

Avem placerea sa va prezentam un apartament de 3 camere cu vedere superba si aerisita catre oras, situat in Aviatiei Tower, la 2 minute de Promenada Mall, cu acces rapid catre parc Herastrau si metrou Aurel Vlaicu, in zona premium de nord a Capitalei, avand in vecinatate centre comerciale, institutii bancare, restaurante si cafenele exclusiviste, farmacii moderne si clinici medicale.

Apartamentul are 92 mp (din care 12 mp terasa generoasa cu priveliste libera incantatoare), o compartimentare eficienta cu spatii mari, aerisite si 2 bai mari. Finisajele apartamentului sunt din categoria premium, dintre care enumeram: parchet lemn triplustratificat si incalzire in pardoseala, placi ceramice Porcelanosa, produse sanitare Vitra, aparate aer conditionat LG cu reglaj individual in fiecare camera, video interfon HikVision, etc - toate acestea asigurand eleganta si rafinamentul cautate intr-o astfel de locuinta exclusivista.

Imobilul Aviatiei Tower (care a primit in anul 2019 distinctia "Prime Property - 1st Investors Choice") a fost finalizat in anul 2020 si are deja locatari, este construit cu materiale de inalta calitate si maxima atentie la detalii, din caramida Porotherm 25 Robust, cu tamplarie exterioara Schuco aluminium cu geam Low E si 4 Seasons, fatada ventilata ceramica, lifturi Schindler 8 persoane, precum si multe altele care contribuie la succesul unui proiect temeinic construit, durabil si modern, ce ofera locatarilor deopotriva siguranta si confort.

Lucrarile de interior, finisarea apartamentelor si spatiilor comune sunt asigurate de Tehnoclima General Contractor, împreuna cu arhitectii de interior Phenomena Design Laboratory, care au realizat unele dintre cele mai apreciate dezvoltari rezidentiale pe segmentul premium din zona Floreasca si Herastrau.

Sunt disponibile la vanzare 2 locuri de parcare in primul din cele doua subsoluri ale imobilului dedicate parcarii subterane.

Pentru orice informatii suplimentare privind achizitionarea acestui apartament, contactati-ne!
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 80 m² (2.750 EUR / m²)
Suprafață construită 92 m² (2.391 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere 2S+P+11
Etaj 7
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 3 Camere in Aviatiei de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne