De vanzare apartament 3 camere NorthSide Park, Metrou Straulesti, Bucuresti

ID: 73825
17 Iulie 2019
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament situat in zona Baneasa, Sisesti, imobil nou, in complexul rezidential Northside Park.

Situat în zona de nord a Bucurestiului, pe cel mai pretios teren de pe Gheorghe Ionescu-Sisesti, NorthSide Park este un complex rezidential cu deschidere catre lacul Grivita, în mijlocul unei zone verzi, însa la doar 50m de acces Metrou si RATB.

Complexul rezidential a fost proiectat si este construit la standarde înalte, cu precizia executiei fiecarei etape, folosind numai materiale premium, menite sa ofere pe lânga confortul deosebit, o stare de satisfactie si împlinire de oricâte ori revii acasa.

Finisajele sunt de inalta calitate, mentionam incalzirea prin pardoseala (Uponor-Germania) , ferestre (tripan, 3 foi de geam si protectie  UV, Tamplarie Rehau (6 camere), feronerie Roto Titan, gresie si faianta (portelanata in masa) Marazzi, instalatia sanitara Uponor instalatia electrica Gewiss, parchet de trafic intens, centrala termica in condensatie cu un consum redus de gaz-Viessmann.

Condominiul beneficiaza de un parc privat cu deschidere direct la lac si ponton amenajat, unde poti ancora propria barcuta de agrement sau caiac. Kids Area va fi locul de joaca de la începutul parcului privat, în continuarea caruia sunt amenajate balansorele de familie, hamac si deck-urile, unde vei petrece momentele bine asteptate întreaga zi.

În propria intimitate, indiferent de tipul de apartament pe care il alegi, vei regasi o atmosfera mediteraneana, cu vedere catre gradina amenajata de specialisti peisagisti si vedere catre lac. Iar prin ferestrele de tip perete-cortina, fiecare încapere "se extinde" catre terase Extra-Large, unde, dupa propria dorinta, poti avea chiar si o mini-gradina suspendata.

Cu peste 60% din suprafata terenului destinat gradinilor, locului de joaca pentru copii si acces la lac pe pontonul amenajat, complexul este îngradit, cu acces privat controlat electronic si monitorizare non-stop. În mijlocul orasului, dar atât de intim.



Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 61 m² (1.574 EUR / m²)
Suprafață construită 96 m² (1.000 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere P+10
Etaj 4
Nr. balcoane 1
Lift Da
De la dezvoltator Da
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Bucurestii Noi - Damaroaia - Chitila - 3 Camere - ID:73825 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne