De vanzare Apartament, 3 camere, Bragadiru Bragadiru, Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 101569
19 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Apartament elegant, in bloc tip boutique, Bragadiru

Zona: Sos. Alexandriei, str. Colinei 12, Bragadiru, Ilfov Pret: 78.900 EUR Etaj: 1 / 3 Numar camere: 3 Confort: 1 Compartimentare: semidecomandat Suprafata desfasurata: 80,84 mp Anul constructiei: 2008
Facilitati:

  • apartament deosebit de elegant, in bloc tip boutique, cu doar 8 unitati
  • amplasat pe strada cu vile frumoase
  • acces direct din sos. Alexandriei
  • ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta
  • vecinatati: sos. Alexandriei, Leroy Merlin, Penny Market, Mega Image
Salutare, tuturor!
Nu-mi amintesc vreuna dintre povestile mele despre case la care sa fi facut atatea calcule matematice ca acum. Si nu ma refer la suprafete, pret de vanzare sau numar de membri ai unei familii ci pur si simplu la o cifra. Poate nu intamplator, cifra mea norocoasa: 3!!!

Initial ma gandeam asa: apartamentul numarul 3, cu 3 camere, 3 balcoane, cu vedere catre 3 puncte cardinale. 4 chestii distincte care il invoca obsesiv pe 3. Apoi am stat si m-am gandit: 4 x 3 egal 12. Strada Colinei 12... Mai sa fie!

Dar l-am descoperit si pe urmatorul care mi-a pus capac: apartamentul numarul 3, cu 3 camere, 3 balcoane, cu vedere catre 3 puncte cardinale, in bloc cu 3 nivele!!! BAM!

Si de aici am incetat sa mai gandesc. Cel putin din perspectiva asta pentru ca mi-e teama ca umplu textul de 3 si nu se mai intelege nimic. Doar ca, repet, nimic nu poate fi intamplator. Si asta poate pentru ca de cum am pasit in interiorul casei, m-am indragostit iremediabil. De apartament, desigur! O sa va si povestesc in cele ce urmeaza.

Dar inainte de toate as vrea sa va spun ca o casa cu vibe bun ramane asa indiferent ca se gaseste in Primaverii sau la tara sau ca se vinde la 1 milion sau 30 de mii. Si asta pentru ca omul sfinteste locul oriunde te-ai afla si orice cuvant in plus e de prisos.

Asa... Deci... Ne aflam in Bragadiru, zona sos. Alexandriei, pe mana stanga venind dinspre Bucuresti, la vreo 200 de metri inainte de Leroy Merlin. Pe strada Colinei, aflata chiar pe o colina (alta dandana). Probabil nici asta nu a fost intamplator.

Intru in blocul tip boutique cu 8 apartamente care din 2008 si pana in prezent s-a pastrat aproape impecabil (primul semn al calitatii), urc la primul nivel si intru in apartament. Imi pun obisnuitii cipici (sunt caldurosi, va fac si voua cadou cate o pereche inainte sa intrati) si deja imi dau seama ca ceea ce vad depaseste limitele homey-ului, bunului gust, elegantei. In stanga - o bucatarie mare, frumoasa, cu tot ce este necesar si cu dinning suficient de incapator chiar pentru 2 familii. In dreapta - un living intim, cu lumina ambientala rasarind din toate colturile. Departajarea holului de acces a fost realizata inteligent cu bambus catre bucatarie si cu piese decorative de mobilier catre living.

Zona de bucatarie (cu balcon) si dinning, placata cu parchet in nuante calde a fost, de asemenea departajata cu mobilier ce serveste si ca bar, si ca spatiu de depozitare. Iar masa cu scaunele din lemn masiv, insotite de restul elementelor decorative si, in acelasi timp, utile, creeaza acea ambianta reconfortanta, de a fi ACASA.

Din livingul echilibrat si confortabil cu acces in primul dintre cele 3 balcoane (si singurul inchis), urmeaza accesul catre cele doua dormitoare la fel de elegante si cu acces (comun) cu cel al livingului dinspre dormitorul principal si in cel de-al treilea din dormitorul secundar.
Iar baia cu fereastra proprie, prevazuta cu cada cu panou de protectie si cu bideu alaturi de obiectele uzuale este decorata in nuante la fel de calde ca si restul locuintei.

Iar pentru definitivarea confortului, centrala termica impreuna cu aparatul de aer conditionat amplasat exact intre cele 3 camere iti vor asigura maximul de placere odata ce te regasesti in propriul tau camin.
Iar daca il vezi pe oricare dintre portalurile de publicitate imobiliara si nu esti suficient de hotarat(a) sa il cumperi, iti recomand sa nu vii doar din curiozitate. Nu de alta dar iti garantez ca este mai frumos decat in poze si nu vei mai pleca!

Daca, totusi, te decizi sa risti, vino si cu banii pentru rezervare! Pentru ca in ceea ce priveste un apartament mobilat si utilat complet cu obiecte de foarte bun gust si calitate, in care te poti muta doar cu hainele si parfumurile, nu e recomandat sa mai compari si cu altceva. Pentru ca altceva mai frumos si mai bine pozitionat in zona nu exista. Iar cel sau cea care va ajunge in urma ta ti-l va "sufla" cat ai spune "l-am pierdut!"
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 70,3 m² (1.122 EUR / m²)
Suprafață construită 80,8 m² (976 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2020
Compartimentare Semi-decomandate
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2008
Clădire renovată 2020
Dispunere P+3
Etaj 1
Nr. balcoane 3
Lift Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 3 Camere, Bragadiru de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne