De vanzare Apartament ideal rezidenta sau investitie, Primavara Primavara Rezidential, Cartier Brancusi, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 95291
23 Iulie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Pentru un apartament ca in Primaverii, hai in Primavara

Zona: Prelungirea Ghencea 94-100, sector 6, Etaj: 5/14 Numar camere: 3 Confort: 1 Compartimentare: decomandat Suprafata desfasurata: 106,25 mp Numar garaje: 2 Anul constructiei: 2008

Acces securizat din Prelungirea Ghencea

Facilitati:

  • zona periferica dar cu multiple facilitati
  • acces securizat din Prelungirea Ghencea
  • ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta
  • doua locuri de parcare subterane

Vecinatati: Valea Oltului, Lidl, Kaufland, Mega Image, parc Brancusi, metrou Raul Doamnei si Valea Ialomitei

Stiu la ce te gandesti cand auzi de Prelungirea Ghencea: "Unde, ma, in aglomeratia aia?"
Pai aglomeratia aia o gasesti mai peste tot in oras, mai mult sau mai putin. Dar gandeste-te ca Prelungirea Ghencea e impartita: incepe de la str. Brasov, acolo unde o coteste tramvaiul 41 spre Ghencea, ajungi incetisor pana la prostia aia de giratoriu improvizat de la Raul Doamnei, continui pana la Valea Oltului iar apoi... sa te tii daca prinzi ora 5 in drum spre casa. Sa te tii daca stai prin cartierul Latin sau in Domnesti si te mai apuca si vreo nevoie fiziologica...

Dar pana la complexul Primavara unde vreau sa-ti arat ceva misto, nu-i chiar atat de rau, mai ales ca ai si alternative.
Nu cred ca este cineva care sa nu cunoasca localizarea complexului Primavara. Pentru ca nu ai cum sa nu observi singurul bloc cu 14 nivele de pe Prelungirea Ghencea, chiar daca nu te-ai oprit la cumparaturi la Lidl, chiar langa complex sau ai condus cu viteza redusa catre sau dinspre linia de centura.

Ajuns acolo, iti deschizi singur bariera de acces si intri in subteran unde poti parca pe unul din cele doua locuri ale apartamentului. Apoi, pentru ca totul e la dublu, alegi unul dintre cele doua lifturi si urci pana la etajul 5.
Din holul de acces avand pe dreapta doua dulapuri tip "dressing" iar pe stanga o zona cu pantofar, o canapea mica, utila la incaltat/descaltat, mai ales celor ca mine care mai gafaie in timpul procedurii si baia secundara dotata cu cabina de dus si masina de spalat rufe, se deschide un living mare, aerisit, mobilat simplist si cu iesire intr-o terasa imensa cu acces si din bucatarie, si din dormitorul principal.

Apoi, in holul din dreapta gasesti fata in fata, doua cate doua (ca doar am zis ca aici se "joaca" la dublu): pe stanga bucataria cu acces in terasa si baia principala pe dreapta iar in capat, tot fata in fata, cele doua dormitoare, cel principal cu iesire in aceeasi terasa imensa iar cel secundar cu acces intr-o logie inchisa.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 86 m² (1.231 EUR / m²)
Suprafață construită 106,3 m² (997 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2020
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2008
Clădire renovată 2020
Dispunere P+14
Etaj 5
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare înăuntru 2
Facilități
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 3 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne