De vanzare Apartament, 3 camere, Parcul Kisselef Parcul Kiseleff, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 99185
19 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Apartament cu 3 camere, garaj, Parcul Kiseleff

Va propunem spre cumparare un apartament cu o localizare de exceptie: la intrarea in Parcul Kisselef. Cand te afli in cautarea unui loc special, ar trebui sa tii seama de foarte multe criterii, dar in primul rand de pozitie. Prin aceasta pozitionare deosebita, apartamentul isi mareste sansele de a fi dorit din mai multe motive: vecinatatea parcului, a ambasadelor ( zona cu siguranta sporita), a cafenelelor si a restaurantelor ce marginesc zona parcului, a multor scoli din topurile bucurestene, a zonei de birouri din Aviatorilor si Piata Victoriei, la cateva minute de parcul Herastrau, zona Dorobanti, cu acces usor catre zona comerciala din Nordul Capitalei si aeroport.

Apartamentul bifeaza toate criteriile importante pentru un apartament de oras, care sa iti ofere un spatiu intim si placut, impartirea acestuia este foarte eficienta, avand un dormitor matrimonial cu acces direct in baie, un alt dormitor ce poate fi folosit ca si birou, dressing, sala de sport, camera de copil, un balcon inchis, cu vederea catre parc, sala de baie cu geam, precum si o bucatarie ce poate fi folosita chiar si de gurmanzi, desi in apropiere sunt foarte multe locuri dragute unde poti degusta cele mai rafinate meniuri.

Iti poti tine masina si articolele sportive in garajul aferent apartamentului, situat in curtea blocului. Poti iesi in fiecare dimineata pentru jogging in parc sau la plimbare cu catelul, in fiecare seara, dupa o zi incarcata in oras.

Imobilul este anvelopat, toata partea de tevi comune si instalatii fiind inlocuita, intretinerea este mica, vecinii prietenosi.

Un loc greu de gasit in centrul orasului, sursa de aer si liniste, cu vederea in parc! Hai sa il vezi!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 48,5 m² (2.785 EUR / m²)
Suprafață construită 51 m² (2.647 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1960
Dispunere P+4
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Nu
Parcare înăuntru 1
Facilități
Semi-mobilat
Încălzire de la oraș
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 3 Camere, Parcul Kisselef de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne