De vanzare Apartament 3 camere în zona centrala - Piața Victoriei

125.000 EUR
ID: 88022
9 Iunie 2021
Descriere

Pretabil atat pentru locuinta cat si pentru firma

Excelent poziționat - 5 min de mers pe jos metrou Piața Victoriei

Apartament cu 3 camere,  parter inalt in vila din centrul capitalei. Zona Grigore Alexandrescu, in apropiere de  de Piata Victoriei sau Romana.  Apartamentul beneficiaza de o suprafata de 78 mp impartita intre un living, 2 dormitoare, hol, baie, bucatarie echipata si este situat intr - o vila interbelică amplasată pe o strada extrem de linistita.

  • Imobilul este pretabil atat pentru locuinta cat si pentru birou, dispune de toate utilitatile necesare, inclusiv centrala termica proprie, boxă si acces unic la curtea interioara a cladirii.
  • Acest apartament nu face rabat de la atmosfera, avantajele si confortul pe care ti le ofera amplasarea in zona centrala a Bucurestiului si beneficiaza de toate facilitatile unui astfel de areal, fiind pozitionat in imediata apropiere a magazinelor, centrelor educationale, clinicilor, spatiilor de recreere sau restaurantelor.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 64 m² (1.953 EUR / m²)
Suprafață construită 78 m² (1.603 EUR / m²)
Gradină privată: -
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 1936
Dispunere P+2
Etaj Parter înalt
Nr. depozite 1
Clasa de risc seismic U3 Urgenta
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne