De vanzare Apartament cu 3 camere langa Metrou Dristor Dristor, Bucuresti

ID: 99663
17 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament nemobilat cu suprafata de 70 mp

Va prezentam un apartament cu 3 camere localizat in zona Dristor - Mihai Bravu, la 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Dristor si foarte aproape de Park Lake sau Parcul IOR.

Pretabil atat pentru locuinta cat si pentru firma

Avand o suprafata totala de 70 mp, proprietatea dispune de o compartimentare practica a incaperilor: living spatios, bucatarie generoasa, doua holuri, doua dormitoare, baie, balcon si alte dependinte.

Apartamentul este nemobilat, luminos, beneficiaza de finisaje de calitate (precum parchetul) si dispune de multe spatii de depozitare: camara, debara, boxa spatioasa la subsolul imobilului. Printre dotari se numara: aer conditionat, repartitoare, internet fibra, etc.

Imobilul este situat la un etaj intermediar al unui bloc cu 10 etaje, recent reabilitat termic, ce dispune de lift, fiind amplasat intr-o zona linistita, dar cu acces rapid la centrul orasului si punctele de interes ale acestuia.

Amplasarea proprietatii ofera conexiuni bune cu intreg orasul atat prin statia de metrou Dristor situata la 2 min de mers pe jos, cat si prin alte linii de transport in comun care pot fi accesate cu usurintă - autobuzele 135, 311, 330, troleibuzele 70, 79 ori tramvaiele 1, 19, 23 si 27.

Un alt beneficiu al locatiei este reprezentat de toate facilitatile aflate in imediata apropiere ca de exemplu centrele comerciale (Park Lake), precum si centrele educationale, spatiile de recreere (IOR Parc, Titan Parc)  si clinicile care se gasesc in proximitate, cum ar fi policlinica Baba Novac sau spitalul Victor Babes.

Proprietatea este pretabila nu numai pentru locuinta, ci si pentru spatii birouri!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 67 m² (1.403 EUR / m²)
Suprafață construită 70 m² (1.343 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
Dispunere
Etaj 9
Nr. balcoane 1
Nr. depozite 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la oraș
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 3 Camere Langa Metrou Dristor de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare