De vanzare Apartament modern cu 3 camere Piata Romana-Dacia Alecu Russo 10, Dacia, Bucuresti

ID: 83281
21 Octombrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Informații despre prețuri
  • 184.874 EUR - Apartament
  • 15.000 EUR - Parcare supraterană
  • 18.000 EUR - Parcare subterană la -1
  • *PLUS TVA
Descriere

Apartament complet mobilat si utilat cu parcare subterana

Va prezentam un apartament modern cu 3 camere situat  în zona centrala Piata Romana-Dacia, unde ai acces la toate facilitatile de care familia ta are nevoie: spital, scoala, gradinita sau timp mai scurt pâna la locul de munca.

Aproape de Centrul Vechi, Dorobanti, Universitate, Cismigiu

Compartimentarea este eficienta: 2 dormitoare spatioase, bucatarie inchisa, 2 bai ce dispun de cada si cabina de dus, living modern cu multa lumina naturala.

Beneficiaza de un balcon generos, care are o priveliste deschisa asupra cladirilor cu regim de inaltime scazut, fiind locul ideal de a-ti petrece timpul cu cei dragi in zilele insorite.

Apartamentul este luminos, avand suprafete vitrate mari, inclusiv in dormitoare, dar si spatios, insumand o suprafata utila de 81 metri patrati. 

Complet mobilat si utilat cu absolut tot ce iti  trebuie, apartamentul pune la dispozitie si centrala proprie si aer conditionat pentru confortul tau termic.

Bucataria este complet mobilata si utilata modern cu cele mai noi electrocasnice, inclusiv masina de spalat vase. Ca spatiu de depozitare aditional aveti o boxa spatioasa la dispozitie.

Printre facilitati se mai numara si un loc de parcare subteran inclus.

Imobilul unde se afla apartamentul este de inalta calitate, cu materiale de constructie si finisaje premium, din anul 2019. Dispune de securitate si paza.

Locatia excelenta in inima capitalei faciliteaza accesul la Centrul Vechi, Dorobanti, Universitate, Cismigiu, Parcul Izvor, Calea Victoriei, Piata Victoriei, Gradina Icoanei.

Renumita pentru exclusivitatea ei, in zona veti gasi restaurante, boutique-uri, shop-uri, terase, cafenele boeme si pline de viata, centre culturale si muzee, parcuri si gradini!

Transportul se gaseste la orice pas, fie ca este vorba de linie de STB, tramvai sau Metrou, printre care se numara staiile in imediata raza a prorietatii: Piata Romana, Stefan cel Mare si Universitate.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 81 m² (2.282 EUR / m²)
Suprafață construită 93 m² (1.988 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2019
Dispunere 1S+P+7
Etaj 4
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Nr. depozite 1
Costul mediu al
utilităților pe lună
200.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Modern cu 3 Camere Piata Romana-Dacia de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare