De vanzare Vanzare 3 camere spatios, fara risc, Gara de Nord

99.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 92964
16 Iunie 2021
Comision zero
Descriere

Apartament in imediata proximitate a Garii de Nord

O combinatie rara! Apartament aflat la etajul doi al unei cladiri interbelice - ce nu se gaseste pe nicio lista de risc seismic (nici macar la 'Urgente') - peste drum de Gara de Nord, cu o suprafata utila de 100 mp - avand acea configuratie complexa a apartamentelor burgheze, interbelice, cu scara de serviciu, cu camera servitorilor in spatele bucatariei etc. - la care se adauga doua balcoane-terase cu o suprafata insumata de 9,50 mp, plus o boxa la demisol si un spatiu la mansarda.

O investitie foarte profitabila in vederea inchirierii.

Mai mult, apartamentul a trecut printr-o renovare completa - adica au fost curatati peretii pana la caramida si refacute instalatiile electrice, sanitare si de incalzire in 2017-2018.

Putem spune, prin urmare, ca este 'la zi', gata de locuit. Proprietarii, mari iubitori de frumos, in sensul clasic, au pastrat parchetul de lemn masiv pe care l-au reconditionat, asemenea usilor originale, si partial ferestrele.

In felul acesta au realizat o imbinare sensibila si fericita intre nota 'vintage' a unui astfel de spatiu si confortul nenegociabil al zilelor noastre. Pe o lista a "plusurilor" mai pot fi adaugate independenta incalzirii, datorita centralei proprii, multele spatii de depozitare - atat in interiorul apartamentului cat si in boxa si mansarda - si, nu putin lucru, mobila si echipamentul de bucatarie care vor ramane pe loc, alaturi de masina de spalat rufe.

Dat fiind accesibilitatea, in imediata proximitate a Garii de Nord, a etajului, a starii interioare foarte bune si chiar a configuratiei apartamentului, este de luat in considerare atat ca locuinta permanenta, dar si ca o investitie foarte profitabila in vederea inchirierii, pe termen lung sau in regim hotelier. Si, bineinteles poate fi oricand sediul unei firme a carei activitate reclama birouri in acea extrem de dinamica zona a Bucurestiului.

Va asteptam cu un apel telefonic sau un mesaj pe WhatsApp sau pe Email pentru a va prezenta proprietatea si a va ajuta sa intrati, de ce nu, in posesia ei!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 100 m² (990 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1940
Dispunere P+6
Etaj 2
Nr. balcoane 2
Lift Da
Facilități
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 3 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne