De vanzare apartament 3 camere Greenfield Cartierul Salcamilor, Baneasa Padure, Bucuresti

ID: 67358
19 Noiembrie 2019
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

 Apartament cu 3 camere, 78 mp, etaj 5/5,  loc de parcare suprateran.

Apartamentul se afla in Greenfield Residence  si dispune de doua dormitoare, doua bai, un hol lung, bucatarie inchisa, living mare, balcon. Apartamentul beneficiaza de incalzire in pardoseala, centrala proprie Viessman in condesatie, capacitate 24kW (Germania), aer conditionat DAIKIN, senzor gaz, acces internet si TV ( fibra optica), finisat cu materiale de calitate superioara.

Usa de la intrare blindata PINUM ( Italia), usile interioare PINUM Smart si Benatti Deco Standard ( Italia). Gresia si faianta DeltaStudio ( culori beige, mozaic si natural bej), parchet Egger tip stejar Achensee de 8 mm ( Germania), obiectele sanitare Kuma si Ideal Standard ( Belgia si Germania), ferestre Salamander-Streamline cu 5 camere de izolare ( Germania), Lift Schindler ( Elvetia), zidarie din beton armat si caramida Porotherm, vopsea lavabila Ceresit, izolatie termica interior/exterior si izolatie fonica, peretii despartitori dintre apartamente au grosimea de 30 cm, compartimentarile interioare sunt din caramida, baile sunt hidroizolate cu mortar hidrofug Ceresit CL51, termosistem cu grosime de 10 cm, structura de tip dual din stalpi si diacragme din beton armat, blocul a fost finalizat in 2017. Servicii imobil: administratie proprietari, paza 24h/7, camere video supraveghere in tot cartierul, acces privat doar cu tag de proximitate, strazi asfaltate, iluminat stradal, mijloc de transport in comun doar pt locuitorii cartierului pus la dispozitie de catre dezvoltator.

Complexul este dotat cu 3 parcuri pt copii+ aparate fitnes, centru infrumusetare, curatatorie haine, un Mega Image Shop& Go, un cabinet medicina de familie, un cabinet stomatologic, magazin alimentar, un butic cu cafea/ceai/smoothie/frappe si sandwich-uri delicioase pentru parinti si copii, prajituri LowCarb. Foarte multa liniste, departe de zgomotul orasului iar vara este racoare datorita padurii.

Spatiile verzi, florile, copacii si curatenia in cartier se face printr-o firma de curatenie, gunoiul menajer este ridicat zilnic de catre Romprest.

 Vecinatati: Mall Baneasa, Ikea, Mega Image, Gradina Zoologica, Jollie Ville Pipera, langa Gradina Zoologica sunt f multe restaurante. In urmatorii 2 ani in cartier vor fi gata gradinita si scoala in regim public pt locuitorii cartierului dar si un complex comercial.

 Apartamentul este mobilat si utilat, cu exceptia dormitorului pentru copil!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 77 m² (1.377 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2016
Dispunere P+5
Etaj 5
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare afară 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 3 Camere - ID:67358 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne