De vanzare Apartament 3 camere in zona Baneasa Baneasa Herastrau, Bucuresti

ID: 110103
4 Octombrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Imobil modern cu finisaje de calitate - mobilat și utilat

Bliss Imobiliare va prezinta un apartament decomandat cu 3 camere, renovat in 2018, amplasat la un etaj intermediar al unui bloc cu un regim de inaltime de 4 niveluri prevazut cu lift ce este situat pe o strada extrem de linistita dintr- o zona cu adevarat speciala a Bucurestiului.

Pretabil atat pentru locuinta cat si pentru firmă

Avand o suprafata totala de 84 mp, apartamentul decomandat dispune de o compartimentare practica a incaperilor: living spatios, bucatarie generoasa tip open space, hol, doua dormitoare, 2 bai, un balcon, precum si de finisaje realizate cu materiale de exceptie care favorizeaza arta de a trai cu stil.

Complet mobilata si utilata, proprietatea are o atmosfera primitoare si calda, beneficiind de multiple facilitatii inclusiv centrala termica proprie si unitati de aer conditionat pentru confortul dvs. termic. fiind amplasata intr-o zona linistita, dar cu acces rapid la centrul orasului si punctele de interes ale acestuia.

Pozitionarea imobiluluii ofera conexiuni bune cu intreg orasul atat prin statia de metrou Aurel Vlaicu situata la 15 min de mers pe jos, cat si prin alte linii de transport in comun care pot fi accesate cu usurintă - autobuzele 112, 131, 205, 261, 330, 335 si 783.

Un alt beneficiu al locatiei este reprezentat de toate facilitatile aflate in imediata apropiere cum ar fi centrul comercial Baneasa Shopping City, spatiile de recreere ca de exemplu parcul Herastrau situat la 500 metri de mers pe jos, centrele educationale ori clinicile care se gasesc in proximitate,ca de pilda Spitalul Regina Maria.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 81 m² (1.846 EUR / m²)
Suprafață construită 84 m² (1.780 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2007
Dispunere P+4
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Nr. depozite 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere in Zona Baneasa de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne