De vanzare apartament 3 camere Iancu Nicolae | Pipera

124.300 EUR +TVA
ID: 90957
18 Aprilie 2021
Descriere

Apartament spatios, situat in ansamblul  „Pipera 1”.

Ansamblul rezidențial „Pipera 1” este amplasat într-o zonă dezvoltată și se află poziționat în zona Pipera, județul Ilfov. În apropiere de complexul rezidențial funcționează grădinițe, școli și licee, sunt diverse centre comerciale, magazine și hipermarketuri, se află centre medicale, farmacii, saloane de înfrumusețare și cluburi sportive. 

Ansamblul imobiliar „Pipera 1” prezintă un bloc de apartamente construit cu o arhitectură modernă, la cele mai înalte standarde de confort și siguranță și cu aplicarea celor mai inovative tehnologii și idei performante de design. Blocul locativ este seismic rezistent și are un regim mediu de înălțime cu un Subsol plus Parter plus 4 Etaje locative și plus etajul 5 este construit Retras. 

Locuințele sunt spațioase și sunt proiectate cu suprafețele de la 74 mp și până la 156 mp. Unele din locuințe beneficiază și de grădini private, iar altele au balcoane și terase, ce sunt finisate și dispun de placaje cu gresie și faianță de exterior.

Apartamentele sunt calitativ finisate cu materiale moderne de aspecte atractive și obiectele sanitare ce sunt instalate în camerele de baie sunt moderne.

Detalii proprietate
Nr. camere 3
Suprafață utilă 87 m² (1.429 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere 1S+P+5
Etaj 1
Nr. balcoane 1
Lift Da
De la dezvoltator Nu
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Piscină

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 3 Camere - ID:90957 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne