De vanzare Apartament cu 3 camere in complex cu paza Baneasa Greenfield Cartierul Salcamilor, Baneasa Padure, Bucuresti

ID: 95643
8 Martie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament cu terasa si centrala termica proprie

Apartament modern cu 3 camere, situat in complex rezidential securizat Greenfield Salcamilor, cartierul Baneasa, excelent pentru o familie cu copii.

Situat in complex cu paza si loc de joaca in cartierul Baneasa

Apartamentul este foarte bine compartimentat, fiind compus din living spatios si luminos, bucatarie utilata, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, hol si terasa generoasa.

Suprafata utila este de 70.37 mp, plus o terasa de 6.3 mp. Apartamentul este amplasat la etajul 2 al unui imobil cu 5 niveluri ce a fost construit in anul 2017.

Apartamentul este nemobilat, dar este posibila mobilarea la cerere. Orientarea apartamentului este catre est, astfel incaperile se bucura de lumina naturala din plin.

Dispune de dotari si finisajele de calitate: aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, CATV, internet, usa metalica, centrala proprie, incalzire prin pardoseala.

Amenajarile realizate in interior sunt echilibrate, armonioase, fiind imbinate elementele decorative simple cu elemente moderne, in tonuri calde.

Este gândit şi organizat cu multe spatii de depozitare, precum dressing-ul amplasat pe hol.

De asemenea, apartamentul dispune si de un loc de parcare situat in fata blocului. La cerere, se poate beneficia si de un al doilea loc de parcare.

Complexul rezidential Greenfield este localizat in cartierul Baneasa, intr-o zona foarte linistita. Dispune de: loc de joaca pentru copii, supermarketuri, spatii verzi generoase, administrare, paza permanenta, iluminat exterior.

In proximitate se afla Aeroportul Bucuresti-Baneasa, centrul comercial Baneasa Shopping City, gradinite si scoli de top, zona fiind ideala pentru familii cu copii.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 70,4 m² (1.918 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2017
Dispunere P+5
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 3 Camere in Complex cu Paza Baneasa de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne