De vanzare Apartament cu 3 camere ultra central

500 EUR / lună
135.000 EUR
ID: 93560
24 Aprilie 2021
Descriere

Apartament spatios cu 3 balcoane si priveliste extraordinara

Apartament foarte spatios de 3 camere, ultra-central in zona Cismigiu. Este situat la etajul 7/9 intr-un bloc cu lift, astfel oferind o priveliste panoramica extraordinara, atat catre Palatul Parlamentului, cat si spre Piata Kogalniceanu.

Apartament ultra central cu acces rapid la nenumarate facilitati

Apartamentul are o suprafata de 92 mp, fiind compus din living, 2 dormitoare, 2 bai (dintre care una este un WC de serviciu) si 3 balcoane ce va ofera un spatiu de relaxare exterior cu o vedere frumoasa asupra orasului. Acesta vine complet mobilat si utilat, avand inclusiv aer conditionat si centrala proprie.

Zona extraordinara ofera acces la o multitudine de facilitati: la doar cateva minute de parcurile Cismigiu si Izvor, Centrul Vechi, restaurante, cafenele, statii de transport in comun (autobuze, trolee, tramvaie, statia de metrou Izvor), supermarketuri, centre educationale (Facultatea de Medicina Dentara, Colegiul National Gh. Lazar, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicina Veterinara). 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață construită 92 m² (1.467 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1939
Dispunere 1S+P+9
Etaj 7
Nr. balcoane 3
Lift Da
Clasa de risc seismic U2 Urgenta
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 3 Camere in Zona Cismigiu de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare