De vanzare Apartament, 3 camere, Parcul Sebastian Parcul Sebastian, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 103745
20 Aprilie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Comision zero
Descriere

Apartament excelent, 13 Septembrie - Prosper

Iti doresti sa achizitionezi un apartament excelent pozitionat la doar cateva minute fata de intersectia Mihail Sebastian cu 13 Septembrie? AXA REAL Imobiliare iti propune spre vanzare acest frumos apartament de 3 camere, de care cu siguranta te vei indragosti imediat.

Mai mult decat sigur stii deja avantajele zonei, beneficiind de tot ce ai nevoie pentru un trai confortabil la doar cateva minute: magazin Mega Image chiar peste drum, Lidl la doar cateva minute, Kaufland, centrul comercial Prosper, centre comerciale importante: Vulcan Value Centre, AFI Cotroceni, scoli, farmacii, statii STB, restaurante, etc. Pe langa toate aceste avantaje, accesul imediat catre Casa Poporului, Catedrala Mantuirii Neamului si catre centrul orasului reprezinta de asemenea un atuu important.

Apartamentul este situat la etajul 3, este decomandat si foarte bine impartit. Bucataria si sufrageria sunt orientate catre strada principala, iar dormitoarele catre curtea interioara, ceea ce asigura linistea de care ai nevoie.

Apartamentul este foarte luminos si spatios, suprafata utila fiind de 72,73 mp, iar suprafata totala fiind de 77,73 mp. Instalatia electrica a fost schimbata, montandu-se prize in punctele principale de acces. La dormitorul mic au fost montate rulouri exterioare. Daca iti place sa gatesti, vei beneficia de o bucatarie foarte spatioasa. In bloc este trasa teava de gaze.

Blocul este anvelopat, apartamentul fiind calduros iarna si racoros vara.

Ti-am trezit interesul? Atunci te invit sa vizionezi apartamentul care va deveni viitoarea ta locuinta!

Certificat energetic in curs de emitere.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 72,7 m² (1.595 EUR / m²)
Suprafață construită 77,7 m² (1.492 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2002
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1990
Clădire renovată 2002
Dispunere P+8
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire de la oraș
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 3 Camere, Parcul Sebastian de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare