De inchiriat Apartament mobilat si utilat de lux cu parcare subterana

2.000 EUR / lună
ID: 94388
1 Iunie 2021
Descriere

Apartament cu bucataria echipata si aer conditionat

Apartament cu 4 camere, decomandat, situat in zona Piata Domenii, intr-un imobil de lux, recent finalizat, amenajat sub indrumarea arhitectului, complet utilat si mobilat.

Apartament situat la etajul 3/4 in zona Piata Domenii

Acest apartament uimitor cu două dormitoare a fost proiectat de un arhitect profesionist folosind materiale de cea mai înaltă calitate și mobilier de lux.

Compartimentarea este realizata astfel: living generos, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane. Suprafata utila a apartamentului este de 155 mp. Printre dotari se numara aerul conditionat, bucataria echipata cu masina de spalat vase, centrala termica proprie.

Situat între Piața Domenii și Arcul de Triumf, apartamentul este amplasat la 10 minute de mers pe jos de parcul Herăstrău, ferit de zgomotul strazii, bine luminat, cu balcoane care au vedere catre Biserica Casin.

Apartamentul este situat la etajul 3 din 4 intr-o cladire noua, este bine asigurat, dispunand de grilaj, usa antiefractie si alarma. Imobilul dispune de lift care se poate lua de la subsol unde se afla locul de parcare.

Piata Domenii este una dintre cele mai selecte zone ale Bucurestiului, datorita retelei ample de spatii verzi, proximitatea fata de centrul orasului si imobilelor precum blocuri cu regim de inaltime nu foarte inalt si vilele boieresti cu arhitectura impresionanta.

Aceasta zona ofera acess facil si rapid la numeroase repere culturale, comerciale, sau de invatamant: Arcul de Triumf, Facultatea Romano-Americana, Facultatea de Agronomie, Liceul teoretic ,,Nicolae Iorga'', Spitalul CFR2, Manastirea Casin.Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 155 m² (13 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere 1S+P+4
Etaj 3
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
De la dezvoltator Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament lux 4 Camere Piata Domenii de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare