De inchiriat apartament 4 camere Primaverii

1.575 EUR / lună
ID: 49734
22 Ianuarie 2021
Descriere

Apartamentul este situat in zona  Primaverii, la etajul 1 al unui imobil S+P+5 etaje construit in 1995 dupa cele mai inalte standarde de siguranta si confort, fiind gandit de o maniera functionala si cu finisaje de calitate superioara. Apartamentul are o suprafata utila de 135 mp, este complet decomandat si cu o arhitectura care asigura confortul locatarilor. In zona de zi regasim livingul cu dining (38 mp), o baie si un grup sanitar, precum si bucataria inchisa (12 mp), iar in zona de odihna sunt 3 dormitoare, unul de 13 mp si 2 de cate16 mp, precum si baia matrimoniala cu fereastra.

  • Apartamentul are 2 terase, accesul catre prima terasa (12 mp) facandu-se din living, iar catre cea de-a doua de tip logie inchisa (6 mp) din bucatarie.
  • Imobilul este mobilat complet si utilat si beneficiaza de 1 boxa aflata in subsolul blocului si loc de parcare suprateran.

Apartamentul are vedere libera, este luminos, are o pozitionare excelenta, la 1 minut de Parcul Herastrau si Piata Charles de Gaulle, in imediata vecinatate aflandu-se restaurante, scoli, gradinite, magazine, centre medicale, centre spa, mijloace de transport in comun.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 135 m² (12 EUR / m²)
Suprafață construită 174 m² (9 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1995
Dispunere 1S+P+5
Etaj 1
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare afară 1
Nr. depozite 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Primaverii - 4 Camere - ID:49734 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Apartament de Inchiriat Primaverii - 4 Camere - ID:49734 | Bliss Imobiliare contact Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie
Sună-ne