De vanzare apartament 4 camere Arcul de Triumf, Bucuresti

ID: 73717
22 Ianuarie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Apartament de Vanzare Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 4 Camere - ID:73717 | Bliss Imobiliare / No photos - BLISS Imobiliare
Descriere

 Proprietate deosebita cu acces direct in curte si foisor.
 Apartamentul este situat in zona Kiseleff,  Arcul de Triumf.

Constructia este efectuata in anii 60 si nu exista retrocedari sau legi speciale aferente imobilului. Cele doua etaje ale cladirii sunt completate de un subsol unde exista o boxa aferenta apartamentului ( foarte spatioasa si inalta) in care se pot depozita orice fel obiecte.
Decoratiunile au fost atent selectate, incepand cu tamplaria exterioara de stejar stratificat si geam tripan, parchet stejar masiv importat Franta, placarile cu piatra naturala Vraza, tapet, pana la usile interioare ale aprtamentului care sunt din metal + sticla si au comandate cu un design in tematica intregului ansamblu habitational.
Incalzirea in pardoseala pentru zona de piatra naturala, incalzire cu calorifere pentru camerele cu parchet cat si sistemul de AC creeaza o atmosfera optima pentru fiecare anotimp.
Accesul in curtea din spate al imobilului este direct din apartment si aferent acestuia este si un foisor unde se poate servi masa. Curtea este extrem de mare pentru aceasta zona ceea ce ne transpune intr-o oaza de liniste atemporara.
Intregul habitat, apartmanet, curte,  locatie  unica pentru zonele de top ale Bucurestiului.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață construită 200 m² (2.250 EUR / m²)
Gradină privată: -
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1964
Dispunere P+2
Etaj Parter
Nr. depozite 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 4 Camere - ID:73717 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne