De vanzare Apartament semi-mobilat situat in Floreasca Floreasca Business Park Promenada Mall, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 94148
23 Iulie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Apartament cu o pozitie fantastica, cu vedere la bulevard

Calea Floreasca, pe colt cu George Calinescu. Intr-o zona elitista, verde, apreciata si respectata in egala masura de populatia tanara si fascinata de cladirile noi de birouri, de restaurantele faimoase si cluburile cu nume, cat si de cei in varsta, care tanjesc dupa serile petrecute la cinematograful Floreasca, plimbarile sub clar de luna in parcul Verdi, sau serile de iarna pierdute pe patine la patinoar, Floreasca este si va ramane o zona de maxim interes pentru piata imobiliara. Si poate ca tocmai acest mixt, al unui cartier care iti ofera de toate, indiferent cine esti, atrage si cucereste cumparatorii. Si ii determina sa-si doreasca atat de mult sa fie parte din acest loc minunat. Apartamentul nostru pare din filme. Privind cu ochii incarcati de amintirile filmelor vechi frantuzesti

Aproape de Piata Dorobanti, Parcul Floreasca si Parcul Sportiv Dinamo

Calea Floreasca, pe colt cu George Calinescu. Intr-o zona elitista, verde, apreciata si respectata in egala masura de populatia tanara si fascinata de cladirile noi de birouri, de restaurantele faimoase si cluburile cu nume, cat si de cei in varsta, care tanjesc dupa serile petrecute la cinematograful Floreasca, plimbarile sub clar de luna in parcul Verdi, sau serile de iarna pierdute pe patine la patinoar, Floreasca este si va ramane o zona de maxim interes pentru piata imobiliara. Si poate ca tocmai acest mixt, al unui cartier care iti ofera de toate, indiferent cine esti, atrage si cucereste cumparatorii. Si ii determina sa-si doreasca atat de mult sa fie parte din acest loc minunat.

Apartamentul nostru pare din filme. Privind cu ochii incarcati de amintirile filmelor vechi frantuzesti, cand il studiezi simti ca ai mai vazut decorul asta, macar o data. Si sigur l-ai vazut, in filmele anilor 70-80. Si te astepti oricand sa apara in cadru si o "poveste de dragoste ". :)

Spatios, la cei 102 mp ai sai + 19 mp pivnita, apartamentul ocupa jumatate din etajul doi al cladirii in care se afla. In total sunt doar patru apartamente in imobil ( etajul 1 si 2), iar la parter spatii comerciale. Constructia in anul 1936, vila apare pe listele primariei cu incadrarea "risc seismic clasa I". Si asta, e de rau. Cineva, candva, a catalogat aceasta cladire ca fiind "pe moarte". Dar ea pare inca vie si functionala, ba mai mult, spatiile comerciale de la parter au trecut printr-o transformare care a adus un plus de valoare estetica cladirii. Iar mai sus de spatiile comerciale, cele patru apartamente nu par tare afectate. De fapt ele nici nu cred ca stiu ca cineva le-a pus o patalama si se comporta ca si cum n-ar avea nimic.

Sigur, exista un grad de vechime, dar si castelele au vechime si totusi cu cat sunt mai vechi, cu atat sunt mai scumpe.

Ce conteaza aici, e ca va trebui sa investiti in amenajarea acestui camin sau minunat birou, pentru ca si asta este o destinatie, nu doar posibila ci chiar dezirabila.

Sigur, o suma importanta va intra in reamenajare, insa, la final, veti detine un bun imobiliar cu o pozitie fantastica, o suprafata generoasa, cu vedere la bulevard dar si usor de reperat in zona, indiferent daca va fi locuinta sau birou, va avea succes.

Nu imi ramane decat sa va invit aici, sa vedeti si sa apreciati personal, daca este sau nu cel mai buna afacere din zona. Pentru ca mie asa mi se pare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 95,4 m² (1.153 EUR / m²)
Suprafață construită 121,1 m² (909 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2000
Compartimentare Semi-decomandate
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 1936
Clădire renovată 2000
Dispunere P+2+M
Etaj 2
Nr. balcoane 3
Facilități
Semi-mobilat
general.heating_types_4
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 4 Camere in Floreasca de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne