De vanzare apartament 4 camere Domenii, Bucuresti

ID: 92156
17 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament decomandat, cu o suprafata de 82 mp utili, situat la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje, in zona Domenii, pe o alee intre Bd.Ion Mihalache si Maresal Averescu, in apropierea Arcului de Triumf.

Blocul este foarte solid si reabilitat termic, avand avantajul unor costuri lunare mici pentru utilitati. Este situat intr-o zona verde, foarte linistita si ferita de aglomeratie si poluare, cu acces facil la mijloacele de transport in comun si avand in vecinatate piete, scoli, licee, gradinite, supermarketuri, sali de sport si Parcul Herastrau.

Apartamentul este luminos, modern si complet renovat, cu finisaje de calitate. Are o sufragerie si 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, o bucatarie, 2 holuri generoase si un balcon stil logie inchis cu termopane.

Este dotat cu tamplarie PVC si termopane, parchet, gresie portelanata, faianta, aer conditonat, usi interioare noi si usa metalica la intrare, interfon, masina de spalat rufe, spatii moderne de depozitare pe hol si pe balcon. Bucataria este complet utilata, iar baile sunt mobilate.

De asemenea, la subsolul blocului, exista o boxa alocata acestui apartament.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 82 m² (2.305 EUR / m²)
Suprafață construită 100 m² (1.890 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1973
Dispunere P+4
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Nu
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Domenii | 1 Mai | Grivitei - 4 Camere - ID:92156 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne