De vanzare apartament 4 camere Washington Residence, Dorobanti Capitale, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 82056
7 Februarie 2020
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Apartament de Vanzare Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 4 Camere - ID:82056 | Bliss Imobiliare / No photos - BLISS Imobiliare
Descriere

Pe aleile inverzite ale linistitului cartier Dorobanti descoperim proiectul Washington Residence, un complex rezidential de exceptie care imbina in mod admirabil confortul si linistea intr-una din cele mai dorite zone ale Bucurestiului.

La parterul unuia dintre cele 11 blocuri de 4 niveluri ce compun acest ansamblu construit in 2004 se afla un apartament decomandat cu 4 camere, somptuos, spatios si luminos, ideal pentru o familie numeroasa, cu copii sau ca investitie.

Accesul din strada este securizat, complexul beneficiind de serviciu permanent de paza.

Din aleea larga, serpuita, pavata in stil rustic-traditional si strajuita de arbusti decorativi se patrunde in holul imobilului, larg si impozant, placat cu granit si utilat cu un lift Schindler modern, care ii conduce pe proprietari/oaspeti in apartament, dar care coboara si pana la zona de parcare din subsol.

Dupa o zi trepidanta, living-dining-ul generos, in suprafata de 56 mp te asteapta sa te relaxezi si-ti ofera acces la o terasa de 23 mp. De aici pasesti in curtea proprie cu o suprafata de 100 mp sau poti sa ai acces in curtea interioara a complexului.

Finisajele intregului apartament sunt de cea mai inalta calitate. Acesta a fost renovat complet in anul 2017. Corpurile de iluminat sau mobilierul sunt deosebite si insipra pretiozitate. Usile de interior din lemn masiv sau parchetul triplu stratificat premium au un aspect estetic unic si inspira eleganta. Matasea naturala a perdelelor si a draperiilor sau mocheta fina din toata casa da un plus de confort si lux celor ce locuiesc aici.

Bucataria inchisa are o suprafata de cca 14 mp si este complet mobilata si complet utilata cu electrocasnice din clasa de lux.

Grupul sanitar pentru oaspeti este decorat elegant cu un accent glamour si este utilat (ca de altfel, toate baile) cu produse din clasa premium.

Holul principal al apartamentului ofera acces catre zona de noapte. Aici veti beneficia de un dormitorul matrimonial cu baie proprie, dressing-ul de tip “walk-in” transformat din cel de-al doilea dormitor si dormitorul copilului, cu baie proprie si dressing.

Pentru asigurarea confortului termic optim in perioadele calduroase, dar si cele geroase de iarna, apartamentul este dotat cu centrala proprie si este racordat la sistemul de racire centralizat al cladirii, benficiind si de sistem de senzori de fum pentru prevenirea incendiilor.

Apartamentul mai detine in proprietate 2 locuri de parcare spatioase disponibile in parkingul subteran al cladirii.

Avand o suprafata echilibrata si functionalitati deosebite, acest apartament este sinonim cu luxul si linistea in inima verde a complexului si ofera acces facil catre obiective educationale si medicale (scoli, licee, spitale, clinici), dar si posibilitati de relaxare, distractie si petrecere a timpului liber (parcuri, muzee, restaurante, cafenele, cluburi) atat pentru adulti, cat si pentru copii. Un alt punct forte al sau este pozitionarea in vecinatatea zonei comerciale si de afaceri din nordul orasului.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 157 m² (4.331 EUR / m²)
Suprafață construită 218 m² (3.119 EUR / m²)
Gradină privată: 105 m²
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2017
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2004
Dispunere 1S+P+4
Etaj Parter
Nr. balcoane 2
Lift Nu
Parcare înăuntru 2
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 4 Camere - ID:82056 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne