De vanzare Apartament premium situat central in zona Universitate Premio by Nusco, Universitate, Bucuresti

ID: 48693
20 Iulie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament 4 camere cu finisaje premium si loc de parcare

Apartament deosebit, confortabil si luminos, cu 4 camere situat in zona Universitate, Maria Rosetti.

Apartament situat in cartierul rezidential Premio by Nusco

Cu o suprafata utila de 120 mp si situat la etajul 3, proprietatea are finisaje de calitate premium beneficiind de camere mari si luminoase foarte bine partitionate.

Apartamentul are finisaje executate cu mare grija pentru care s-au folosit materiale de cea mai buna calitate.

Apartamentul are bucataria echipata, inclusiv masina de spalat vase si o terasa mare cu o priveliste frumoasa.

Centrul Bucurestiului este locul unde se intampla tot ceea ce este important in oras. Daca nu vrei sa pierzi nimic din viata orasului Premio - Exclusive City Center Apartments este scuza perfecta pentru a te muta aici.

Construit de Nusco Imobiliara, un dezvoltator de renume, cu o vasta experienta pe piata imobiliara, impreuna cu o echipa de arhitecti talentati de la Fabrica de Arhitectura, Premio este combinatia unica intre o cladire de calitate, cu un design elegant intr-o locatie excelenta.

Cu toate acestea, primul lucru pe care il vei remarca este o atmosfera surprinzatoare de liniste. Intr-adevar, te afli incă in mijlocul Bucurestiului, dar strada este situata intr-o zona linistita, atat de aproape si totusi departe de agitatia orasului. Chiar de la exterior, aceasta resedinta de exceptie iti ridica asteptarile. Vei observa cu siguranta eleganta cladirilor si modul in care designul lor se imbina perfect cu arhitectura strazii.

Prima ta oprire va fi la receptie. Aici este locul unde ii vei putea intalni pe toti rezidentii apartamentelor Premio. Un loc in care speram ca o comunitate frumoasa si armonioasa va creste in timp.

Cum parasesti receptia, vei patrunde tot mai mult in atmosfera confortabila a locului. Vei remarca mai intai parcarea subterana spatioasa, cu 46 de locuri. Si cele doua cladiri: prima cu 8 etaje, iar a doua cu 6. Speram ca te vei bucura de intimitatea acestui loc, conceput special pentru a-ti respecta spatiul personal si a te face sa te simti cat mai confortabil.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 120 m² (3.458 EUR / m²)
Suprafață construită 177 m² (2.345 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2017
Dispunere 1S+P+6
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 4 Camere la Universitate de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne