De vanzare Apartament 4 camere în zona centrala - Piata Victoriei

130.000 EUR
ID: 89135
6 Mai 2021
Descriere

Imobil cu o pozitie excelenta in centrul Bucurestiului

Apartamentul spatios este situat intr-un bloc construit in perioada interbelica amplasat in zona Piata Victoriei cu o suprafata totala de 113 mp impartita intre un living, 3 dormitoare, baie, hol, bucatarie, 2 balcoane, dispune de toate utilitatile necesare si este renovabil.

Pretabil atat pentru locuinta cat si pentru birou

Apartamentul are o compartimentare versatila, beneficiaza de camere inalte, spatioase si luminoase ce respectă functionalitatile asa cum au fost ele gandite in acea perioada si este situat la un etaj intermediar al unei cladiri cochete poziționata excelent pe o strada linistita.

Imobilul este conectat la majoritatea zonelor importante ale orasului atat prin intermediul liniilor de autobuze 300, 330, 335, 361, 381, 781 ale caror statii se gasesc in proximitate cat si gratie magistralelor de metrou M1 si M 2 care pot fi accesate direct prin statia Piata Victoriei aflata la 2 min de mers pe jos.

Acest apartament nu face rabat de la atmosfera, avantajele si confortul pe care ti le ofera amplasarea in zona centrala a Bucurestiului si beneficiaza de toate facilitatile unui astfel de areal, fiind pozitionat in imediata apropiere a magazinelor, centrelor educationale, clinicilor, spatiilor de recreere sau restaurantelor.


Detalii proprietate
Stare Trebuie renovata
Nr. camere 4
Suprafață utilă 107 m² (1.215 EUR / m²)
Suprafață construită 113 m² (1.150 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1935
Dispunere P+5
Etaj 4
Nr. balcoane 2
Lift Da
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Potrivit pentru birou

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 4 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare