De vanzare apartament generos cu 4 camere si parcare subterană

1.400 EUR / lună
340.000 EUR
ID: 88129
25 Ianuarie 2021
Descriere

Apartament în clădire solidă aproape de Piața Victoriei

Acest apartament generos și bine împărțit cu 4 camere este situat la etajul 5 al unei clădiri foarte solide din anul 2000. Clădirea are 6 niveluri și două subterane cu locuri de parcare și depozitare.

La mică distanță de Parcul Kiseleff cu numeroase magazine in zona

  • Acest apartament spațios vă oferă o senzație de bun venit inca de la intrare. Dintr-un hol intri în livingul deschis care este direct conectat la bucătăria deschisă si complet utilată. Bucătăria are două părți, cu zona de gătit într-o cameră închisă.
  • Dintr-un alt hol intri în cele trei dormitoare dintre care unul are baie proprie și cu cealaltă baie accesibilă din hol.
  • Din acest hol se intră și în zona tehnică și de depozitare. De asemenea, este disponibilă o toaletă separată pentru oaspeți. Dormitoarele sunt foarte spațioase.
  • Încălzirea se face printr-un sistem de încălzire al clădirii care este foarte bine întreținut. Întreținerea acestui bloc este bine îngrijită și tuturor rezidenților le pasă de respectarea standardelor.
  • În subteran veți avea un loc de parcare care aparține acestui apartament. La minus 2 acest apartament are o boxa de 6 mp.
  • Întrucât acesta este situat între Bulevardul Kiseleff și Bulevardul Ion Mihalache, beneficiați de numeroase magazine, restaurante, piețe, mijloace de transport în comun, parcuri etc. chiar în imediata apropiere. Aceasta este o zonă foarte ușor accesibilă și plină de viață, care va oferi mult confort.

Această proprietate este foarte potrivită atat pentru locuinta cat si pentru birouri. Chiar și un birou combinat la domiciliu tip home office este și o opțiune excelentă pentru această proprietate.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 125 m² (2.720 EUR / m²)
Suprafață construită 140 m² (2.429 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2000
Dispunere 2S+P+6
Etaj 5
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Nr. depozite 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 4 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Apartament cu 4 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie
Sună-ne