De inchiriat apartament 4 camere cu terase spatioase Baneasa Padure, Bucuresti


ID: 31376
5 Octombrie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament situat in mijlocul padurii Baneasa

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament splendid intr-o locatie de exceptie, in mijlocul padurii Baneasa.

Apartamentul se afla intr-un bloc de 3 etaje cu mansarda.

Apartamentul ocupa intreg etajul 1 din 3 + mansarda.

Suprafata utila este de aproximativ 228 mp utili interiori si aproximativ 100 mp de terase şi balcoane.

Dat in folosinta in 2002, cu o arhitectura deosebita, este situat intr-o zona exclusivista in Padurea Baneasa, sector 1, Bucuresti

Apartmentul este renovat si contine: un living generos cu semineu dublu functional interior si exterior pe terasa de mari dimensiuni orientata spre sud si cu acces direct in curte; 3 camere mari; 3 bai; bucatarie echipata; cămară; 2 debarale; 7 terase si balcoane. Toate ferestrele si balcoanele au vedere spre peisajul minunat al padurii.

Finisari: pardoselile din bai si dependinte sunt din marmura, parchet masiv de stejar in toate camerele, semineu dublu functional in living si pe terasa superba de cca 65 mp a livingului, cu acces direct catre curte.

Facilitati: interfon, cablu TV, internet, lift, centrala termica automata a imobilului pe gaz metan, poarta curtii actionata cu telecomanda, loc in parcarea privata din curte. Proprietatea dispune si de resurse autonome: apa din put propriu si generator de curent electric.

Este locul ideal pentru iubitorii de natura si pentru familii, intrucat se afla intr-un parc forestier privat de peste 2000 mp, beneficiaza de microclimatul cu aer curat, de racoare vara si de peisajul schimbator al padurii, fara poluarea din oras. Amatorii de sport sau de plimbari in natura au acces la kilometri de carari prin padure pe care se poate ajunge la parcul si restaurantul Casa Alba Baneasa, la Gradina Zoologica si restaurantele din zona sau in cartierul Greenfield.

Strada are paza non-stop, este intretinuta permanent (dezapezita prompt), cu acces rapid spre centru (12 km distanta fata de Piata Victoriei) si se afla la cateva minute cu masina de zona comerciala Baneasa (Carrefour, Metro, Mega Image, Bricostore, Ikea etc), Liceul francez, Avenor College, British School, respectiv scolile, gradinitele si restaurantele din Iancu Nicolae, de cluburi sportive, de Aeroportul International Henri Coanda, de centura Bucurestiului si de centrul de wellness „Therme”.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 228 m² (7 EUR / m²)
Suprafață construită 337 m² (5 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2002
Dispunere P+2
Etaj 1
Nr. balcoane 7
Parcare înăuntru 2
Parcare afară 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 4 Camere in Padurea Baneasa de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne