De inchiriat Apartament 5 camere cu gradina proprie Batistei Batistei, Bucuresti


ID: 89047
3 Decembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Tur virtual
Descriere

Apartament complet mobilat si 2 locuri de parcare

Va prezentam un apartament superb cu 5 camere si gradina proprie situat în inima orasului, la doar câțiva pași de Universitate și Centrul Vechi al Bucureștiului.

Situat ultracentral aproape de Universitate și Centrul Vechi

Proprietatea are suprafata generoasa de 140 mp beneficiaza de 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie complet echipata si o terasa de aproximativ 5 mp.

Apartamentul are o grădină proprie, extrem de spatioasa si frumos amenajată cu zone de relaxare pentru clipe minunate alături de familie, prieteni sau colegi, avand o suprafata de aproximativ 70 mp.

Incaperile sunt spațioase si luminoase, avand tavanele înalte si fiind complet renovate. Printre facilitati se mai numara 2 locuri de parcare, centrala termica proprie, unitati de aer conditionat.

Acest apartament este complet mobilat si utilat, dar la cerere poate fi și nemobilat. Mobila si decoratiunile sunt delux, iar finisajele sunt premium.

Imobilul este o vila istorica cocheta, cu 2 etaje si cu o structura de rezistenta solida. Apartamentul este amplasat la parter. Zona este ultracentrala si exclusivista, insa linistita si verde.

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui birou reprezentativ, această proprietate se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 140 m² (14 EUR / m²)
Suprafață construită 160 m² (12 EUR / m²)
Gradină privată: 70 m²
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Nedecomandat
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 1938
Dispunere DS+HP+2+M
Etaj Parter înalt
Nr. balcoane 1
Parcare afară 2
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 5 Camere cu Gradina Batistei de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne